пʼятниця, 30 листопада 2012 06:15

Коли буде кінець світу?

Філарет, 83 роки, патріарх Української православної церкви Київського патріархату:

— Вірити теперішнім прогнозам на грудень не варто. Наближення кінця світу буде супроводжуватися збільшенням кількості стихійних лих, знаменнями з неба, голодом і війнами. Людство впаде в найгірші гріхи і беззаконня. Потім прийде антихрист. Він із допомогою диявола отримає владу над світом. Йому будуть поклонятися, як богу. Кінець світу обов'язково буде, і настане він під час другого пришестя Христового і Страшного суду. Тоді всі померлі воскреснуть, а живі — переміняться.

Віктор Базилей, 40 років, астролог:

— Жоден із напрямів сучасної астрології не може точно передбачити дату апокаліпсису. В астрологів немає карти створення світу, так само як немає карти і його кінця. Моделювання ситуації нібито запланованого індіанцями майя кінця світу викликані, перш за все, інформаційним бумом. Про кінець світу завжди оголошували, коли була зміна дат, епох. Спалах, астероїд — це може бути, всьому є наукове пояснення. 21 грудня особисто я рити бункер не збираюся, хіба що куплю свічок і шампанського на випадок відключення електроенергії.

Валерій Московченко, 60 років, астролог:

— Фізичного знищення людей не буде, будуть катаклізми. У травні наступного року Віктор Янукович зійде зі своєї арени, може бути інтервенція Росії в Крим. Стане ясно, хто лукавий, хто грішний, хто ні. Триває підготовка на енергетичному, розумовому і духовному рівнях — переосмислення того, що ми наробили і що робитимемо далі.

 

4000

гривень коштує в інтернеті амулет везіння, який допоможе пережити кінець світу. Талісманів виготовили обмежену кількість — 2012 штук.

 

Зараз ви читаєте новину «Коли буде кінець світу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути