середа, 10 лютого 2010 07:57

Коханому Мадонни 24 роки

Автор: фото з сайта www.sutki.net
  Іспанець Джон Кортахарене працює моделлю. З 16-років знімається оголеним
Іспанець Джон Кортахарене працює моделлю. З 16-років знімається оголеним

Американська співачка 51-річна Мадонна розлучилася зі своїм бойфрендом бразильцем Хесусом Лусом, 23 роки. Причиною розриву стала різниця у віці.

— У нас не було спільних інтересів і тем для розмов, — каже Хесус. — Вона багато працювала. Через напружені графіки ми бачилися двічі на місяць. Мої знайомі називають наші стосунки дивом, бо я єдиний коханець, із яким Мадонна зустрічалася понад рік.

Співачка познайомилася з Хесусом на фотосесії. Роман почався після її розриву з чоловіком, кінорежисером 41-річним Ґаєм Річі в жовтні 2008-го.

— Їй потрібні хлопчики для сексуальних розваг, — розповідає мати Хесуса, перукарка Хільда. — Я із самого початку не схвалила ці стосунки. Вона на 14 років старша за мене. Хочу, щоб мій син створив сім"ю, а не був іграшкою у руках багатіїв.

Тепер співачка зустрічається з іспанцем 24-річним Джоном Кортахарене. Він працює моделлю. Разом із Мадонною його побачили на прем"єрі стрічки "Самотній чоловік" у Нью-Йорку.

— У фільмі я граю повію-гомосексуала, — розказує Джон. — Мадонна привітала мене з дебютом, похвалила за гарну гру. Мені стало так приємно, що я мало не зомлів. Вона запросила мене на кілька вечірок. Ми говорили про книжки Пауло Коельйо, сонячні ванни, походи в гори і музику. Я безнадійний романтик. Вірю у велике кохання, яке може змінити життя за лічені дні.

Іспанець знімається оголеним із 16 років. Раніше не любив пісень Мадонни. Тепер постійно слухає їх за кермом свого автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Коханому Мадонни 24 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути