Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2012 07:00

Коханка сільського голови побила його вагітну дружину
5

Наталія Прищепа
Фото: фото: mykorosten.com
Оксана Степанчук
Наталя Прищепа із райцентру Лугини на Житомирщині тримає на руках сина 12-місячного Андрія від голови села Поліське — Андрія Степанчука. Поруч стоїть 6-річна дочка від першого шлюбу
Андрій Степанчук, голова села Поліське на Житомирщині, записав на своє прізвище сина від коханки. Щомісяця виплачував їй тисячу гривень
Оксана (на фото) й Андрій Степанчуки живуть у шлюбі 15 років. Мають трьох синів

28-річна Наталія Прищепа із селища Лугини побила 33-річну Оксану Степанчук із села Поліське Коростенського району на Житомирщині.

Наталія чотири роки зустрічалася з її чоловіком 37-річним Андрієм Степанчуком, сільським головою.

— Я їхала в сільську раду, але голову не застала, — розповідає Наталія. — Він колись обіцяв мені земельну ділянку. Сказав, що начальник міліції, прокурор поруч будуватися будуть. У сільраді мені сказали, що той шматок він своїй дружині віддав. Я зайшла в дитячий садок, де вона працювала. Хотіла показати копії свідоцтва про народження мого сина Андрія. Її чоловік визнав його і записав на себе, дав прізвище та по батькові. А вона казала, що мій син — байстрюк.

Наталя прийшла у дитячий садочок вранці, коли діти снідали.

— Я поли мила, коли зайшла женщина, харашо одіта, і просить завєдующу позвати, — говорить прибиральниця Лариса. — Я гукнула Оксану Валентинівну. Вона з великим животиком була, скоро народжувати мала. Питає цю женщину: ти чого сюди прийшла? А та їй: подивитися, як ти поводишся з дітьми і людьми. Оксана сказала: йди отсюда. А та кричить: подивися, твій чоловік записав моє дитя на себе та кожен місяць мені тисячу гривень платить. Якісь бумаги Оксані в лице кинула й сама накинулася на неї. Я злякалася — Оксана ж бєрємєнна на великому строку, а та їй прямо в живіт мітила. Я вмішалася мєжду ними й за руки женщину схватила. До коридору виштовхала. Вона пішла, але такі прокльони кричала, що повторити боюся. Тоді вернулася, бо сережку золоту загубила. Кричала мені: шукай, бо всі зуби свої продаси, щоб мені гроші вернути. В мене золоті коронки на зубах, то вона помітила. Шукаю ту сережку, а сама думаю: було, що дружини коханок били, но щоб коханки приходили на дружин кидатися, такого не чула.

До дитячого садка підходить Оксана Степанчук забирати середнього сина Артема, 5 років. Має також 14-річного Максима.

— У ніч перед цим вона нам кілька разів дзвонила, — Оксана часто кліпає, щоб не заплакати. — Дізналася, що я вагітна на сьомому місяці. Чоловік узяв трубку, а вона: "Захотів жінці зробить дитину? Вона тобі родить мертвого або дауна, якого я вб'ю". І наступного дня приїхала, мерву (скандал. — "ГПУ") мені на роботі наробила, що я до кінця строку ходила під загрозою викидня. Кинула копію свідоцтва про народження свого сина та квитанції, по яких чоловік їй щомісяця тисячу гривень давав. У міліцію заяву написала, ніби я на неї кинулася. Сказала, що прийшла до мене дитину в садочок оформляти. Та від її Лугин до нашого Поліського 50 кілометрів. Хочеш переїхати, то ми тут удвох не вживемося.

Два місяці тому Оксана народила хлопчика, якого назвали Тимофій, пішла у декрет. Забирати середнього сина з дитсадка прийшла нафарбована, у сукні з тигровим малюнком, чорному кашеміровому пальті та чоботах на підборах.

— Перший раз її побачила торік. Вона на Пасху до нас прийшла. За місяць чоловіку дзвонила, він нервовий ходив. Тоді зізнався, що в нього буде дитина на стороні. Но з нею, сказав, жить не буде. 24 квітня вона приїхала, зайшла в кімнату, де ми з дітьми сиділи. Каже: я до папи моєї дитини прийшла, будемо разом жити. І живіт виставляє. Сини з хати втекли. Чоловік її вивів і відвіз. Через два місяці знову заявилася. У мене півтора місяця вагітності було. Відпросилася з роботи, бо токсикоз замучив. Чую — гам, вона в хату забігла, впала на диван і кричить: вирви в мене дитину, вона мені не треба! Я хотіла її виштовхати, а вона дістала з пакета молоток та на мене кинулася, вдарила в живіт рукою. Чоловік її відтяг, викликав "швидку", бо вона от-от родити мала, й міліцію — зафіксувати, що з холодною зброєю прийшла. У мене кровотеча відкрилася, я втратила дитину. Та чоловік упросив не писати заяву в міліцію.

Андрій Степанчук записав дитину коханки на своє прізвище. Щомісяця виплачував їй гроші.

— Платив до тієї пори, поки вона в інтернеті не виставила сторінки нібито від мого імені, — продовжує Оксана. — Знайшла фото, подомальовувала мені роги, а Андрію — статевий член і написала "іще виросте". Чоловіковій похресниці домалювала свиняче рило, написала "хрю-хрю" та "згодна на любі послуги за кіло сала". Фото Андрія з чорною стрічкою поставила, похоронила заживо. Потім їй донесли, що я знову завагітніла. Вона від мого імені фотографії дітей-даунів виставила і написала, що я вже народила. Чоловік подзвонив їй та сказав, що поки не постирає ті сторінки, ні копійки не отримає. Вона подала на аліменти. А мої діти чого мають страждати? Я теж на аліменти подала. Тепер їй платять одну шосту, десь 600 гривень. А раніше він їй тисячу давав.

Наталя Прищепа вдома бавить 1-річного Андрія. Має 6-річну дочку від першого шлюбу. Каже, сторінок в інтернеті не створювала.

— Він не хотів мені офіційно гроші платити, — говорить. — Давав більше просто так, щоб я далі була його коханкою. Коли познайомилися, жалівся, що шлюб у нього фіктивний. З жінкою не розводиться, щоб його на другий термін вибрали сільським головою. Завагітніла — він радів, що буде вагомий привід розлучитися. Але пройшли вибори, я мала народжувати, а він передумав жінку лишати. Спочатку помагав мені, а потім перестав платити. Нібито через якісь пакості в інтернеті. Сама бачила їх, але то не я робила. Може, він ще комусь насолив. Після скандалу в дитсадку дружина Степанчука написала скаргу, і проти мене порушили кримінальну справу.

Суд призначили на 26 жовтня.

— Гріх мій був, — каже Андрій Степанчук. — Вона захотіла лишити дитину. Порадився з дружиною, Оксана сказала: як твоя дитина, то на себе пиши. Я не певен, але дитину шкода. Я допомагав — тисячу гривень щомісяця відвозив, коляску купив недешеву, ходунці, памперси, одяг. Думаю, дитина виросте й оцінить. Врешті Наталя сказала: або купиш мені двокімнатну квартиру в Коростені, або я тебе розведу. Писала кругом — і в прокуратуру, і в міліцію, а потім стала додому приїжджати. Дружина мене зрозуміла, ми зараз нормально живемо, нещодавно народився третій син.

— Приїхала лярва, наробила мерву, — каже літня жителька з Поліського про Наталю. — Село тільки про це балака. Голову жалко, хороший чоловік. Ну, ошибся. Але ж жінку не кинув, і ту дитину на себе написав, і гроші платив. Щас деякі панєнки живуть лучче, ніж жонки. І вона б жила, якби не бунтувала.

Зараз ви читаєте новину «Коханка сільського голови побила його вагітну дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути