Ексклюзиви
пʼятниця, 27 грудня 2019 05:45

"Коли дружина була при надії, орендував квартиру й тягав туди шмар"

Автор: KP.UA
  Ані Лорак і Мурат Налчаджіоглу прожили у шлюбі 10 років. Їхня донька Софія торік пішла до першого класу
Ані Лорак і Мурат Налчаджіоглу прожили у шлюбі 10 років. Їхня донька Софія торік пішла до першого класу

— Кароліна берегла шлюб, як могла. До останнього намагалася втримати чоловіка. А Мурат захотів щось змінити на тому етапі, коли це вже було неможливо, — каже 43-річний Ігор Куєк, брат співачки Ані Лорак, 41 рік. 31 січня розлучилася з турецьким бізнесменом 42-річним Муратом Налчаджі­оглу. Причиною стали зради чоловіка.

Лорак і Налчаджіоглу побралися влітку 2009-го. П'ять років тому співачка переїхала до Москви. В Україні не виступає. Мурат мав нічний клуб "Феймос". Його вважали одним із найпопулярніших тусовочних місць столиці. У травні продав бізнес. Із колишньою дружиною хотів ділити спільно нажите майно. За кілька місяців передумав і попросив закрити провадження.

Подружжя виховувало спільну доньку Софію. Торік вона пішла до першого класу приватної Павлівської гімназії поблизу Москви. Рік навчання там коштує 2,1 млн руб. — приблизно 843 тис. грн.

— Софія залишається з мамою. Без усіляких "але", — розповідає Ігор Куєк. — Кароліна має змогу дати дитині все для її розвитку та виховання. Колишньому чоловікові не забороняє бачитися з донькою. Навпаки, рада, коли Мурат виявляє таке бажання.

Невдовзі після розлучення з Лорак бізнесмен показав нову обраницю — російську модель 23-річну Самію Ахметову, яка живе в Києві. Кажуть, закрутила роман із Муратом, коли він ще був одружений. На початку грудня Мурат і Самія розійшлися. Видалили спільні світлини зі сторінок у соцмережах.

— Від початку в їхній родині не все було так гладко, як здавалося, — кажуть в оточенні Лорак. — Багатий бізнесмен із Туреччини виявився ілюзією. Ані довелося стати робочою конячкою. Через насичений гастрольний графік її часто не було вдома, а Мурат влаштовував через це скандали. Після одного з виступів збирався піти від неї. Ані вмовила його залишитися. Хотіла, щоб у дитини був батько.

Він зраджував завжди. Орендував квартиру в Києві й тягав туди шмар, коли Ані була при надії. Раніше хоч намагався це приховувати, а останнім часом зраджував дружину не криючись.

Ані Лорак зараз зустрічається з російським продюсером 27-річним Єгором Глєбом, родом із Києва.

— Теперь не задерживаюсь на шумных вечеринках. Всегда помню о том, что нужно быстренько бежать домой, ведь встречать рассвет надо с любимыми людьми. А любимый человек всегда со мной, — говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Коли дружина була при надії, орендував квартиру й тягав туди шмар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути