Ексклюзиви
вівторок, 16 квітня 2013 07:15

Кличко і Панеттьєрі зійшлися на Новий рік у Дубаях

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
 

Американська акторка 23-річна Хейден Панеттьєрі, наречена боксера 37-річного Володимира Кличка, під час фотосесії для одного з глянцевих журналів. Кажуть, улітку вона стане дружиною боксера.

— Я завжди продовжую товаришувати з хлопцями, з якими колись зустрічалася, — говорить Хейден. — Із Володимиром ми познайомилися на презентації однієї книжки. Дружимо вже п'ять років. Два роки зустрічались, але розійшлись. Розриву посприяли напружений робочий графік і постійні роз'їзди. Тепер ми знову разом. У мене немає чіткого плану на майбутнє. Найближчим часом хочу стати мамою.

Люди кажуть, що після народження дитини життя закінчується. Ти вже не можеш подорожувати, насолоджуватися сповна. Я з цим не згодна. Вважаю материнство — найпрекрасніше, що може спробувати жінка. Дитина — не є перешкодою жити повноцінним життям.

Кличко і Панеттьєрі зійшлися на Новий рік у Дубаях. Де і коли пара зіграє весілля, невідомо. Боксера актриса вважає потенційним батьком свого первістка.

Після кількох фотосесій на пляжі Панеттьєрі звинуватили у збільшенні грудей. Проте акторка стверджує, що пластичних операцій не робила.

Зараз ви читаєте новину «Кличко і Панеттьєрі зійшлися на Новий рік у Дубаях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути