вівторок, 28 лютого 2012 00:45

Кличка і Марченко визнали найкрасивішими

Автор: фото з сайта www.kp.ru
  Телеведуча Оксана Марченко і чемпіон світу з боксу Віталій Кличко тримають статуетки у вигляді латинської літери V. Їх отримали на нагородженні ”Віва! Найкрасивіші люди України”. Віталієві вручили статуетку замість брата Володимира
Телеведуча Оксана Марченко і чемпіон світу з боксу Віталій Кличко тримають статуетки у вигляді латинської літери V. Їх отримали на нагородженні ”Віва! Найкрасивіші люди України”. Віталієві вручили статуетку замість брата Володимира

— Мені організатори по секрету сказали. Переможе Оксана Марченко і Максим Чмерковський. Але він не встиг з Америки прилетіти. То премію віддадуть тому, хто за голосуванням зайняв друге місце, — жінка у довгій кролячій шубі пліткує з подругами біля червоної доріжки на сходах столичного палацу "Україна".

У суботу, 25 лютого, там готуються до нагородження "Віва! Найкрасивіші люди України". Концерт починають із запізненням на 50 хв. Червоною доріжкою дефілюють співаки Тіна Кароль, Світлана Лобода, Володимир Гришко.

— У тебе що руки не з того місця? Не можеш мене нормально навпроти Лободи сфоткати? — білявка з червоною квіткою за вухом кричить на хлопця. Той розгубився, забув ввімкнути спалах.

Після трьох дзвінків у залі заповнені тільки перші три ряди.

— Делайте шото, а то сорвем съемку, — кричить один з організаторів на працівників палацу. Троє жінок вибігають у фойє, кличуть глядачів займати місця.

— Допивайте і за мною, — каже одна з них до подружжя, яке за столиком біля буфету запиває шампанським два бутерброди з сиром.

Ведуть церемонію співачка Ольга Полякова і російський телеведучий Іван Ургант. На сцені пісню "На грані" виконує співачка Наталія Могилевська. Вона у легкій блідо-рожевій шифоновій сукні. На Наталію направляють вітродув. Перші ряди бачать, як оголюються її груди.

— Камеру відводь від Наташі. Зал знімай, — кричить один з операторів другому.

Серед 50 конкурсантів переможцями оголошують телеведучу 38-річну Оксану Марченко і чемпіона світу з боксу Володимира Кличка, 35 років. За нагородою останнього на сцену піднімається його брат Віталій.

— Даже не знаю, что сказать, — говорить Іван Ургант. — Коли побачив, що Віталій вибіг на сцену, думаю, як йому сказати, що звали не його. Але дивлюся, всі мовчать. Смертників у залі немає. І я промовчав.

Зал регоче.

— Брат приїхати не зміг, — розповідає 40-річний Віталій Кличко, чемпіон світу з боксу.— Тренується до бою з французом Жаном-Марком Мормеком. Ми з братом постійно змагаємося. Отут він мене конкретно перескакав. Не переживайте, статуетку я йому передам.

Телеведучій Оксані Марченко піднятися на сцену допомагає чоловік 57-річний Віктор Медведчук. Він схуд, виглядає втомленим, під очима зморшки. Оксані вручають статуетку у вигляді латинської літери V.

— Коханий, це твоя буква, — каже вона зі сцени. — Дякую тобі за все.

— Перемогу Кличку прогнозувала ще торік, — каже стиліст 31-річна Валерія Набоцька. — Він сьогодні найбагатший жених у світі. Його впізнають і в Австралії, і в Бразилії, і на Мадагаскарі. На Кличка я торік ставила. Коли Комаровського обрали, зрозуміла, що краса у цьому конкурсі не грає ролі. Головне, щоб тебе бачили щодня на екранах.

Премію вручають з 2006 року. Її отримували співаки Віра Брежнєва, Настя Каменських, Тіна Кароль, Наталія Могилевська, Ані Лорак, Святослав Вакарчук, телеведучі Володимир Зеленський, Савік Шустер, педіатр Євген Комаровський, продюсер Костянтин Меладзе, воротар Олександр Шовковський.

Зараз ви читаєте новину «Кличка і Марченко визнали найкрасивішими ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути