Ексклюзиви
понеділок, 29 грудня 2008 19:54

"Кількість депутатів треба скоротити до 200"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Люди добрі, навіщо у країні стільки партій?! Нам набридло дивитися, як вони тягнуть у різні боки, наче ті Щука, Лебідь і Рак.

Президенту варто спочатку розпустити Верховну Раду, а потім зібрати з достойних депутатів. Кількість депутатів Верховної Ради варто скоротити до 200 осіб. Навіщо нам 450 дармоїдів?!

Депутати мають бути членами лише однієї партії, яка складається з бютівців, нашоукраїнців і самооборонців. До єдиної партії повинні увійти також Тарас Чорновіл, Віталій і Володимир Клички — вони чесні люди. Регіоналів, комуністів і членів партії Литвина не пускати в парламент.

"Регіони" б"ються, нічого не роблять, а гроші деруть. Цим недобрий приклад вони подають молоді. А кривду комуністів пам"ятаю здавна. У 35 років я залишилася без чоловіка з двома малолітніми дітьми — його було вбито. Так сталося, що нам ніде було жити. Із проханням виписати деревини, шиферу й цегли для будинку звернулася до голови комуніста. Нічого я з діточками від нього не дочекалася".

Зараз ви читаєте новину «"Кількість депутатів треба скоротити до 200"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути