вівторок, 12 травня 2009 18:23

Кіфер Сазерленд зламав носа дизайнерові

Автор: фото з сайу www.zimbio.com.tif
  Американський актор Кіфер Сазерленд (ліворуч) добровільно приїхав давати свідчення у поліцейський відділок у Нью-Йорку. У дизайнера одягу Джека МакКалоу після бійки із Кіфером Сазерлендом зламаний ніс
Американський актор Кіфер Сазерленд (ліворуч) добровільно приїхав давати свідчення у поліцейський відділок у Нью-Йорку. У дизайнера одягу Джека МакКалоу після бійки із Кіфером Сазерлендом зламаний ніс

Голлівудського актора 42-річного Кіфера Сазерленда затримала поліція Нью-Йорка. Минулого понеділка він побив дизайнера одягу Джека МакКалоу, 37 років, на вечірці після костюмованого балу.

Неодружений Кіфер тої ночі був із моделлю Брук Шилдс, 43 роки. Близько другої ночі біля барної стійки замовляли напої по $15. Після кількох склянок Сазерленд почав бити посуд об підлогу.

Джек МакКалоу зробив зауваження Кіферові й випадково наступив Брук Шилдс на ногу. Кіфер розвернувся і вдарив Джека кулаком в обличчя. Зламав йому ніс.

— Цей хлопець опинився в нашому інтимному просторі, — сказав очевидцям і подався з бару.

Дизайнерові викликали "швидку". Їхати до шпиталю МакКалоу відмовився. Ночував удома. Зранку написав заяву у відділку. Брук Шилдс допитали як свідка.

Кіфера Сазерленда двічі затримували за водіння авто в нетверезому стані. Першого разу відбувся штрафом, удруге на 48 днів сів за ґрати. У в"язниці  святкував день народження, Різдво й Новий рік.

Зараз ви читаєте новину «Кіфер Сазерленд зламав носа дизайнерові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути