вівторок, 06 вересня 2011 05:30

Катерина Ющенко носила залатаний светр

Автор: фото з сайта www.lenta.ru
  Колишній президент Віктор Ющенко з дружиною Катериною познайомився 1993 року. Виховують двох доньок і сина
Колишній президент Віктор Ющенко з дружиною Катериною познайомився 1993 року. Виховують двох доньок і сина

1 вересня Катерина Ющенко відсвяткувала 50-річчя.

— Уранці відбув процедуру подарунків, — каже її чоловік, колишній президент 57-річний Віктор Ющенко в актовому залі столичного ліцею №100 "Поділ". Там навчаються його онуки Віктор та Ярина-Домініка, діти старшої доньки Віталіни. — Подарував прикраси, як це не банально, і квіти.

Віктор Андрійович згадує знайомство з дружиною.

— Катя простого крою людина в плані потреб. Мені це дуже подобається. Пригадую, як ми після знайомства в Америці зустрічалися з українською громадою. Катя сиділа попереду. На ній була кофтина фабричної в'язки, а на лівому плечі на тому светрі дірка сантиметрів 1,5-2, зашита ниткою. Я так зразу подумав: "Оце якби моя мати побачила, вона дуже це схвалила б і цінувала б". Це було дуже сміливо. Бо наша молодь цього не одягнула б. У мене аж серце запекло.

Катерина Ющенко очолює міжнародний фонд "Україна 3000", який реалізовує культурні та медичні програми.

— Відколи я не перша леді країни, мій робочий день майже не змінився, — каже вона. — Трохи поменшало закордонних поїздок. А так вранці я збираю дітей до школи, готую їм сніданки. Зазвичай це пластівці з молоком або млинці чи яєчня. Потім п'ю каву, перевіряю пошту і їду на роботу. Ввечері з дітьми вчу уроки. По дому роблю майже все сама. Маю помічницю, яка інколи допомагає з хатніми справами.

Катерина Михайлівна народилася в американському місті Чикаго у родині українських іммігрантів. Щоб заробити на навчання в коледжі, пішла працювати у 15 років. Була офіціанткою, помічницею офіс-менеджера і нянею. Працювала заступником голови Офісу громадських зв'язків у Білому домі. Із Віктором Ющенком познайомилася 1993-го. Виховують трьох дітей — 12-річну Софію, 10-річну Христину та 7-річного Тараса.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко носила залатаний светр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути