Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2010 18:06

Карла Бруні хоче бути вірною

Автор: фото: REUTERS/Suzanne Plunkett
  Колишня фотомодель Карла Бруні з чоловіком, французьким президентом Ніколя Саркозі. Журнал Веніті Фер вписав її в перелік найбільш стильних жінок світу
Колишня фотомодель Карла Бруні з чоловіком, французьким президентом Ніколя Саркозі. Журнал Веніті Фер вписав її в перелік найбільш стильних жінок світу

Ніколя Саркозі, 55 років, уже був президентом, коли у французького іміджмейкера Жака Сегела побачив італійку Карлу Бруні, 41 рік.

На Різдво на безіменному пальці Бруні красувався перстень із рожевим діамантом у вигляді серця. Його розробив дизайнер ювелірних виробів дому "Діор" Віктуар де Кастеллано. Обручка обійшлася Саркозі у $20 тис.

Через рік 2 лютого об 11.00 в Єлисейському палаці відбулася 20-хвилинна весільна церемонія. На весіллі було близько 30 людей: найближчі друзі та родичі.

— Я буду першою леді Франції до закінчення повноважень мого чоловіка у ролі президента і буду його дружиною до самої смерті. Життя повне несподіванок, але це все, чого я хочу, — сказала Бруні-Саркозі після одруження.

У президента Франції троє синів від двох попередніх шлюбів: 24-річний П"єр, Жан, 22 роки, і 13-річний Луї. У Карли Бруні є син 9-річний Авреліан Ентговен.

Ніколя Саркозі — другий президент Франції, який відгуляв весілля, коли був при владі. Першим був Ґастон Думерґ. Він вінчався у Єлисейському палаці 1931 року.

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні хоче бути вірною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути