Ексклюзиви
середа, 24 лютого 2010 08:19

Каменських і Меладзе разом поїдуть на море

У столичному палаці культури "Україна" обрали найкрасивіших жінку й чоловіка 2009 року. Ними стали співачка 22-річна Настя Каменських і композитор Костянтин Меладзе, 46 років.

— Я знаю, що мені цю премію дали не за зовнішність. Чоловіка прикрашають його справи, — ніяковіє Костянтин. Стоїть у холі, притискає статуетку до грудей. Йому із Настею вручили путівку до Криму.

— Як тільки потепліє, обов"язково разом поїдемо, — каже композитор.

— Не розумію, чого обрали Настю, — дивується киянин Богдан Романенко, 28 років. — У неї гарні тільки груди. Талія — далеко не осина, бедра широкі, ноги — товстенькі й плечі — великі, мужлацькі. Обличчям трохи схожа на мою колишню дівчину. Через це мені колись нравилася. А тепер такий типаж не переношу.

Телеведуча Наталя Розинська, 29 років, прийшла сама. Їй приписують роман із майором Миколою Мельниченком, колишнім охоронцем екс-президента Леоніда Кучми. Найкрасивішою з-поміж людей шоу-бізнесу вона вважає співачку Ірину Білик.

— А серед чоловіків не знаю, кого обрати. Педан — реально красавчик, Савік Шустер — реально розумний. Я закохувалася за пристрастю в очах. Коли дивишся в очі й розумієш, що це твій чоловік. Тоді очі, губи, руки — вже деталі. Щоб зберігати красу, перейшла на вегетаріанську їжу. П"ять років не вживаю ні риби, ні м"яса. Якщо не можете, хоча би постіться. Ще вживлюю в шкіру обличчя волокна шовку. Роблю це раз на два тижні. А кінчики волосся обстригаю тільки на молодий місяць.

Біля гардеробу одягається співачка Євгенія Власова, 31 рік. Півроку тому після операції вона пройшла три курси хіміотерапії. Тоді ж поголила голову. Волосся помітно відросло.

— Багато лікарів, які підтримували мене у період хвороби, казали, що мені наклали порчу, бо я красива. Мама теж говорить: "Женю, тебе зглазили". Я намагаюся не вірити в це. Краса має бути натуральна, тому я сплю з відчиненими вікнами. Якщо ніс мерзне, з головою ховаюся під ковдру.

Дядя Жора зламав руку

Учасник "Камеді Клабу" 34-річний Дядя Жора (справжнє ім"я — Вадим Мічковський) минулого тижня повернувся з аргентинської столиці Буенос-Айрес. Там брав участь у зйомках реаліті-шоу для одного з українських телеканалів.

— За сценарієм, я мав долати перешкоди. Непонятна штуковина, яка нагадувала машину, відкинула мене на кілька метрів. Ударився головою об стовп, а рукою — об землю. Місцеві медики заспокоїли, що лише розтягнув сухожилля. Коли прилетів у Київ, рука розпухла. Виявилося, перелом. Щоб не ходити в гіпсі, попросив накласти еластичну пов"язку. Носитиму її місяць.

Під руку Вадима тримає дружина Наталя.

— Тут усі красиві, — продовжує артист. — Але я ні на кого не хотів би бути схожим. Колись мене спитали, який би орган я хотів у собі змінити. А мені все подобається. Хочу мати сіськи, як у Памели Андерсон. Але то не зараз, а вже на старості. Бо чим тоді буду жінку спокушати?

Зараз ви читаєте новину «Каменських і Меладзе разом поїдуть на море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути