вівторок, 23 серпня 2011 06:15

Камалія подарує яйцеклітину Кіркорову

Кажуть, що співачка 34-річна Камалія, справжнє ім'я Наталія Шмаренкова, віддасть свою яйцеклітину російському співаку Філіпові Кіркорову, 44 роки.

— Півроку тому Філіп попросив мене подарувати яйцеклітину. Він дуже хоче стати батьком. Мені його прохання видалося дивним, і я відмовила, — говорить Камалія на дитячому музичному конкурсі "Нова хвиля", який триває у Ялті. — А за вечерею ми повернулися до цієї теми. Напевно, було би правильно допомогти Філіпу, який не може знайти другу половину і, по-моєму, досі безнадійно закоханий у колишню дружину Аллу Пугачову.

Співачка одружена з пакистанським бізнесменом Мохаммедом Захуром. Дітей не мають.

— Кіркоров хоче дитя від стрункої білявки. Я не проти, якщо ми станемо родичами таким чином. Я пообіцяла Філіпу свою яйцеклітину. Тільки маля буду виношувати не я, а сурогатна мати. Мій чоловік не ревнує до Кіркорова. Ми обоє хочемо, щоб він став батьком.

Співак цю інформацію спростовує:

— Мені не потрібна яйцеклітина Камалії. Це вигадки. Не розумію, навіщо вона таке розповідає. Єдина жінка, яку б я хотів бачити мамою своїх дітей, — це Ані Лорак. Вона для мене ідеал жінки та матері.

Зараз ви читаєте новину «Камалія подарує яйцеклітину Кіркорову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути