вівторок, 15 квітня 2008 17:50

Івана Трамп вийшла заміж за Россано Рубіконді (ФОТО)

12 квітня 59-річна екс-дружина американського магната Дональда Трампа — Івана Трамп — побралася з італійським актором і моделлю Россано Рубіконді, 35 років. Весілля відбулося на віллі Дональда Трампа в Палм-Біч, у Флориді. Там три роки тому одружився й сам Трамп, 62 роки, із моделлю Меланією Кнаусс, 36 років.

На весілля Івана та Россано запросили 500 гостей. Серед них був Дональд Трамп і троє їхніх з Іваною дітей — 30-річний Дональд, Ерік, 24 роки, та 26-річна Іванка. Дівчина була дружкою у матері.

— Я щаслива, що друзі з усього світу приїхали до мене на весілля, — поділилася Івана.

На весіллі наречена тричі змінювала вбрання: шовкову весільну сукню від "Зухейр Мурад" — на коктейльне плаття, а тоді — на вечірнє вбрання. На пальці блищала обручка з діамантом вартістю $1 млн. На святі грав оркестр з Парижа із 24 музикантів. Зал прикраcили квітами. У Німеччині замовили торт висотою 2,7 м і вагою понад 270 кг.

— Івана весела, красива, розумна, сексуальна, сильна, успішна й молода душею, — хвалить дружину Рубіконді. — Нам добре разом!

Парочка знайома вже шість років. Кажуть, у них є спільна риса — любов до розкоші. У січні вони відпочивали на фешенебельному курорті Сент-Бартс, поряд зі своєю віллою.

— Цей шлюб мені здається правильним. Ми пасуємо одне одному, — розповіла Івана за три місяці до весілля. — Россано завжди усміхнений, здоровий, підтягнутий. Він вродливий, талановитий актор і танцівник.

Раніше Трамп розказувала, що їй подобаються молоді чоловіки.

— Я не можу бути зі старшими, — казала після розлучення з Трампом. — Краще бути нянькою, ніж доглядальницею.

У жінки це четвертий шлюб. Уперше вийшла заміж за друга дитинства Георгія Сіроватку, члена збірної команди Чехії з лиж. У квітні 1977-го вона одружилася із мільярдером Трампом. Разом вони прожили 15 років. Івана працювала віце-президентом із дизайну в будівельній імперії свого чоловіка. Трамп почав зраджувати дружину з молодими дівчатами. Після розлучення Івана отримала $20 млн. Півтора року була заміжня за підприємцем Ріккардо Мацукеллі, а тоді закохалася в Рубіконді.

Через рік після розлучення Дональд побрався з молодою моделлю Марлє Мейпс.

— Я будь-що заберу в тебе Дональда, — до того казала Мейпс Івані.

Мільярдер прожив із Марлє шість років. 2005-го він побрався з моделлю Меланією Кнаусс. Із нею живе досі. На заручини подарував їй обручку з діамантами за $1,5 млн.

Зараз ви читаєте новину «Івана Трамп вийшла заміж за Россано Рубіконді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути