Ексклюзиви
пʼятниця, 20 вересня 2019 05:16

Іван Угрин виграв 250 гривень

Автор: Фото надане Іваном Угриним
  Іван Угрин із села Присліп Міжгірського району на Закарпатті передплачує ”Газету по-українськи” три роки
Іван Угрин із села Присліп Міжгірського району на Закарпатті передплачує ”Газету по-українськи” три роки

— Уперше в житті я щось виграв. Раніше ніколи не щастило. Гроші, які отримав, потратив на лікування лівої ноги. У ній погано циркулює кров, — каже 80-річний Іван Угрин із села Присліп Міжгірського району на Закарпатті.

"Газету по-українськи" передплачує три роки. Відправив копію квитанції на адресу редакції і виграв 250 грн.

— Закінчив шість класів, — говорить Іван Михайлович. — У мами нас було шестеро. Я — найменший, від другого шлюбу. Але батько нас залишив. Я мусив кинути школу та йти заробляти гроші. Пішов у ліс. Садив дерева. Робив за трудодні. Коли почали платити, отримував копійки. У 19 років одружився. Жінку було звати Марія, як і мою маму. Вона робила дояркою. Познайомився з нею, коли їздив до старшого брата в сусіднє село Новоселиця. Після весілля мене призвали в армію. 1958-го служив в артилерійських військах у російському Хабаровську. Після того їздив на заробітки по Україні. Кілька років робив у лісокомбінаті. А потім пішов слюсарем-наладчиком на завод. Пропрацював там 21 рік і вийшов на пенсію. Робочий стаж — 39 років. За це отримую 2 тисячі гривень пенсії.

2013-го поховав дружину.

— Виховали четверо дітей, — розповідає Іван Угрин. — Найстаршу дочку звати Аня. Вона живе в селі Голятин нашого району. Працює вчителькою географії. Син Іван — у сусідньому селі Торунь, їздить по заробітках. Дочка Марійка в Ужгороді робить у магазині заввідділом. Молодший Михайло із сім'єю залишилися біля мене. Він — тракторист. Маю семеро внуків і троє правнуків.

Зараз ви читаєте новину «Іван Угрин виграв 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути