пʼятниця, 17 серпня 2018 05:10

"Їсть ковбасу з тортом, а банан із гірчицею"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Син закінчив три університети, відкрив власний бізнес, — пише Анастасія Ігорівна з Полтави. — Чотири роки жив у шлюбі. Має сина. Розвестися вирішив раптово. За рік після розлучення познайомився з дівчиною. Прожили майже п'ять років у цивільному шлюбі. Не сварилися, Станіслав допоміг їй знайти гарну роботу. Після чого вона пішла від нього. Коли спитав, у чому причина. Сказала, що не має почуттів".

Листи коментує київський біо­енергетик Мирослав Олійник. Сканує долонею фото Станіслава. На знімку — бородань у строкатій сорочці.

— Син важко переживає розрив із жінками. Бо щоразу надіється, що це його єдина на все життя. Побиватися за втрату цієї нареченої не слід. Хай буде вдячний долі, що відвела від нього корисливу й хитру натуру. Якби узаконив із нею стосунки, втратив би через кілька років частину бізнесу і майна. За рік на нього чекає ще один шлюб. Зустріч із цією жінкою станеться незабаром. Не варто ігнорувати знайомства в літаку та потязі. Нова невістка народить вам двох онуків. Завдяки їй син перестане зловживати спиртним і досягне більшого успіху в бізнесі.

"Живу в постійному страху, хоч мені вже за 70, — пише Тетяна Іванівна з Івано-Франківська. — Донька мене ненавидить, хоче моєї смерті. Завжди в усьому звинувачує. Життя у Світлани не склалося. З чоловіком розвелася, виховує двох синів. Декілька місяців тому почала зустрічатися зі своїм колишнім хлопцем. Він теж розведений. Вона покладає на нього великі надії. Мені ж здається, що він її використовує. Хоче, щоб Ігор ішов жити до нас, а я проти. Бо натерпілася від колишнього зятя".

Надсилає паспортне фото доньки — кучерявої білявки в чорному гольфі.

— Донька не покине теперішнього залицяльника, бо закохана і чекає від нього взаємності. Спробують пожити разом із його батьками. Та довше, ніж півроку, навряд чи протримаються. Стосунки зі свек­рами у Світлани не складуться. Дочка хоче створити сім'ю. Чоловік заміж кликати її не поспішає. Цивільний шлюб — це найбільше, що він може дати. Грошима теж навряд чи ділитиметься. Не налаштовуйте доньку проти нього, бо потім звинувачуватиме вас у своїй самотності.

"Мене із сестрами виховав батько, — пише рівнянка Оксана Володимирівна, 36 років. — Мати покинула трьох дочок на чоловіка й пішла жити до п'яниці. Тато дбав про нас. У кожної є вища освіта і хороша робота. Тепер допомога потрібна батькові. Він переніс кілька складних операцій. Перестав відчувати смак продуктів. Їсть ковбасу з тортом, а банан із гірчицею. Йому все одно. Від цього страждає, бо раніше любив ласувати їжею. За літо схуд на 20 кілограмів. Збираємо гроші йому на лікування. Недавно на зупинці мене перестріла літня жінка. Каже, що батькові лишилося півроку. Боюся про це розповідати сестрам".

У конверт вкладає фото сутулого сивого чоловіка у вишиванці. Біля нього четверо онуків. Біоенергетик заплющує очі, сканує знімок правою долонею.

— Не припиняйте боротися за життя батька, бо має шанси здолати недугу. Залишати його на самоті небезпечно. Думає про самогубство. Потребує підтримки й розради. Перенесе ще дві операції. За допомогою зверніться до столичних хірургів. Відновити смакові рецептори вдасться після тривалої терапії.

"Син одружився 12 років тому, — починає лист львів'янка Надія Олександрівна, 57 років. — Жив із сім'єю на іншому кінці України. Щороку їздили за кордон відпочивати, хоча невістка ніде не працювала. Дітей не мали. Чотири роки тому вона почала займатися гімнастикою. Завела стосунки на стороні, завагітніла й народила дитину від іншого. Син пішов із дому, щоб не бути третім зайвим. Проживав в орендованій квартирі сам. Нам про свої проблеми не розповідав. Були шоковані, коли про все дізналися. Повертатися додому відмовляється. З жінкою досі не розлучився. Навіть допомагає їй час від часу грошима. У нас закрадається думка, чи не приворожила вона його до себе".

Надсилає фото подружжя. Короткострижений чоловік у білій футболці обіймає білявку у джинсовій міні-сукні. На голові в жінки — вінок зі штучних троянд. Біоенергетик запалює свічку.

— Хочете для сина люблячу дружину. З нетерпінням чекаєте на появу онуків. Він готовий пробачити коханій зраду, прийняти її дитину, як рідну, і почати все з нуля. Підтримайте його вибір. З іншими жінками почувається нещасним, бо кохає дружину. До кінця літа почнуть жити разом. До Нового року невістка завагітніє від сина. Про переїзд до Львова не може бути мови. Діти облаштувалися і не покинуть роботу. В гості приїдуть перед Різдвом.

Зараз ви читаєте новину «"Їсть ковбасу з тортом, а банан із гірчицею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути