Ексклюзиви
середа, 26 січня 2011 10:15

Ірина Тітовська і Сергій Гончар одружилися в прямому ефірі

Автор: фото: Любов КАРНАРУК
  Ірина Тітовська цілує свого чоловіка Сергія Гончара під час весільної церемонії на черкаському радіо ”Далматін 101.0 ФM”
Ірина Тітовська цілує свого чоловіка Сергія Гончара під час весільної церемонії на черкаському радіо ”Далматін 101.0 ФM”

23 січня в Черкасах у прямому ефірі місцевого радіо "Далматін 101.0 ФM" діджей 30-річний Сергій Денс (справжнє прізвище Гончар. — "ГПУ") одружився з радіоведучою Іриною Тітовською, 23 роки. Наречені були одягнені в стилі 1960-х. Ірина у світло-бузковій сукні до колін. Поверх коротка шуба. У руках тримає білого ведмедика із сердечком і сумочку. Сергій одяг поверх сорочки й краватки светра.

Радіостудія розташована в центрі міста. Біля вікна в одній з кімнат — арка зі 130 дисками. Поверх них 16 фотографій наречених під час 50-годинного радіомарафону торік восени.

— Марафон ми присвятили Дню радіо. 18 листопада на 43-й годині Сергій неочікувано для всіх у прямому ефірі запропонував Ірі одружитися, — розказує ведуча Ольга Касьянова. — Тоді ж подарував їй перстень. Іру це так розчулило, що вона від щастя розплакалася. А нас, виснажених і сонних, такий поворот подій розбудив, додав адреналіну. Тоді ж вирішили весілля святкувати у прямому ефірі. В історії радіо такого ще не було.

Молодята стають біля мікрофонів. Об 11.00 ведуча оголошує слухачам початок шлюбної церемонії, яка триватиме 2 год. Ставить нареченій запитання про майбутнього чоловіка. В Ірини цікавиться, які страви подобаються Сергієві, про найбезглуздіший його вчинок, якою рукою він "танцює" як діджей і куди любить цілувати дівчину. Наречена  на все відповідає правильно. Молодятам роблять перший подарунок — шлюбну ніч вони проведуть у номері-люкс одного з найдорожчих готелів Черкас.

У другому конкурсі пропонують відтворити симфонію побуту. Сергій у такт музиці вбиває цвяхи у брусок, Іра колотить ложкою об сковорідку.

— Багато слухачів почали телефонувати, просити, щоб шлюбну ніч провели онлайн на радіо, але ми відмовилися, — говорить Ірина. — Хоча імітували оргазм у мікрофон: Сергій ричав, як тигр, а я ойкала. Потім прочитали подружню клятву, обмінялися обручками й одягли на руки пухнасті кайдани. Я прізвище міняти відмовилася. Залишилася на своєму.

Одруження Ірини й Сергія крізь скло режисерської кімнати спостерігають батьки та гості. Мати Ірини 43-річна Світлана Олексіївна від радості плаче:

— Свати відразу погодилися на таке одруження. А я спочатку була проти. Хотіла, щоб доця одягла довге біле плаття, щоб зустріти дітей з короваєм на рушнику. А потім погодилася, бо це їхній день. Тепер не шкодую, — втирає сльози.

Родом молодята з Умані. Жили в одному мікрорайоні. Ходили до шкіл, розташованих за 200 м одна від одної. Але познайомилися три роки тому в Черкасах.

— Спочатку працювати разом улаштувалися, потім подружилися, — згадує Сергій. — А згодом зрозуміли, що нас поєднує щось більше, ніж дружба. Під час 50-годинного радіомарафону я зрозумів, що хочу бачити Іру біля себе постійно. У весільну подорож поїдемо до Львова і в наш парк Софіївка.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Тітовська і Сергій Гончар одружилися в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути