Ексклюзиви
четвер, 20 травня 2010 09:36

Ірина Мерлені віджалася п"ять разів на правій руці

У столичному ресторані "Тургенєф" письменниця 40-річна Оксана Новицька одягнула олімпійських чемпіонок у весільні сукні. Презентувала випуск своєї четвертої аудіокниги про моду "Фруктові плями долі". У ній розписала історію життя кутюр"є Міуччі Прада, Лілі Пулітцер, Ґарета П"ю і Ніколя Геск"єра.

— Сама колись була спортсменкою, — розказує перед показом. — Сплавлялася на байдарках. Байдарка перевернулася, і я прийшла в мокрому одязі. Мама сказала, ще раз повернуся мокрою, більше на байдарки не пустить. Я взяла в подруги запасний комплект спортивної форми. Переверталася часто, але завжди додому приходила сухою.

Спортсменок організатори взули в кросівки. Виняток зробила для олімпійської чемпіонки з вільної боротьби Ірини Мерлені, 28 років.

— Я єдина сьогодні в туфлях, — Ірина показує золотисте взуття на високих підборах. — Бо ростом маленька. На каблуках готова навіть на змаганнях виступати.

Лягає на паркет у весільній сукні, розшитій білими квітами. Віджимається п"ять разів на правій руці, ліву кладе на сідниці. Футболіст Андрій Гусін із зали кричить "браво".

— 2005-го покинула спорт, бо хотіла дитину. Народити складніше, ніж виграти чемпіонат світу, — розказує Ірина в роздягальні. — Сина Артурчика доглядала мама. Чоловік  був проти мого повернення у спорт. Я вперше пішла наперекір йому, бо хотіла нагадати всім про себе. Ми з чоловіком обоє лідери, але вміємо домовитися і обійти гострі угли. За тиждень до Олімпіади в Пекіні (2008 рік. — "ГПУ") сон приснився, наче я говорю з Богом. Він сказав, що приготовив для мене "бронзу". Так і сталося.

Олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова, 26 років, іде подіумом повільно. Підтримує живіт руками. Вона на сьомому місяці вагітності. На правій руці виблискує каблучка з діамантами, яку подарував наречений Леван Ростошвілі.

— Почуваюся краще за всіх. Тільки хочу спати, — каже після показу. — Уранці не можу встати з ліжка. Налягаю на кислі помідори. Мама хоче внука, бо в нашій родині народжуються одні дівчатка.

Кружляє у весільній сукні.

— Не розумію дівчат, які йдуть заміж вагітними. Це важко і не комфортно. Усі дивляться не на плаття, а на живіт. Я вийду заміж, коли після пологів приведу себе у форму.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Мерлені віджалася п"ять разів на правій руці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути