вівторок, 30 грудня 2008 18:18

Ірина Чорномаз і Камалія стали найкрасивішими жінками світу
5

Харків’янка Ірина Чорномаз здобула звання найкрасивішої заміжньої жінки у світі. Під дівочим прізвищем Барабаш 15 років тому жінка стала ”Міс Україна”
Фото: фото надано TabloID
Співачка Камалія (справжнє ім’я — Наталія Шмаренкова) в червні здобула титул ”Місіс світу-2008”. Раніше киянка перемагала на конкурсі ”Місіс Оупен Юкрейн”
У харків’янки Елеонори Масалаб на конкурсі ”Міс Всесвіт” були найдовші ноги
Киянка Діана Ходаковська привезла титул віце-міс із конкурсу ”Королева світу”
На конкурсі ”Міс світу” киянка Ірина Журавська потрапила до п’ятнадцятки фіналісток

2008-го українські жінки перемогли на двох міжнародних конкурсах краси. Співачка 31-річна Камалія (справжнє ім"я — Наталія Шмаренкова) в червні здобула титул "Місіс світу". За два тижні підготовки до фіналу Наталя схудла на сім кілограмів. У фіналі вийшла на сцену з пораненою ногою: напередодні під час байкерського шоу сильно попекла литку. За перемогу співачка отримала діамантову корону та вбрання з аксесуарами на 150 тис. євро.

Як "Місіс світу" Шмаренкова мусила відвідувати всі заходи, передбачені контрактом. Однак через стан здоров"я кілька конкурсів пропустила. Стверджує, що втратила на цьому 240 тис. євро гонорару. Співачка з дитинства страждає на  серцеву недостатність. У грудні їй ще видалили фаллопієву трубу. Кажуть, Камалії перервали тоді вагітність. Чоловік співачки — британець пакистанського походження Мохаммед Захур. Має металургійний завод у Донецьку, веде бізнес у Великій Британії та США.

Наприкінці літа харків"янка 33-річна Ірина Чорномаз здобула звання найкрасивішої заміжньої жінки світу — "Місіс Глоб-2008". Під дівочим прізвищем Барабаш 15 років тому жінка стала "Міс Україна". Її чоловік Дмитро Чорномаз має бізнес у Харкові. В Ірини двоє дітей: 14-річна Христина та 5-річний Олександр.

— Я ніколи в житті не сиділа на дієтах, ненавиджу їх! — каже Чорномаз. Зі зростом 182 см вона має параметри 92-64-94. Переконана, що "красива жінка — означає доглянута".

Українські дівчата на міжнародних конкурсах краси цього року не перемагали. У грудні 23-річна Діана Ходаковська привезла титул віце-міс конкурсу "Королева світу". Торік киянка Марія Черкунова на цьому ж конкурсі теж стала другою. Ходаковська з 14 років бере участь у конкурсах краси. Закінчила Київський університет ім. Шевченка, має диплом магістра філософії. За перемогу на конкурсі "Королева університету" дівчині подарували однокімнатну квартиру в центрі Києва від "Еліти-Центру". Однак через аферу цієї фірми з житлом Ходаковська досі її не отримала.

У грудні на конкурсі "Міс світу-2008" киянка Ірина Журавська, 19 років, потрапила в перелік 15 фіналісток. За загальними балами була сьомою.

— Коли Іру викликали на сцену з іншими фіналістками, вона не могла знайти свої босоніжки, — розповідає Лілія Кузнєцова, голова оргкомітету конкурсу "Міс Україна". — Довелося терміново шукати іншу пару.

Кузнєцова стверджує, що після конкурсу Журавську запросили на кінопроби до Лос-Анджелеса. Дівчина начебто вже літала в Америку на кастинг.

Харків"янка 19-річна Елеонора Масалаб у липні брала участь у конкурсі "Міс Всесвіт". На її підготовку оргкомітет конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" витратив понад $100 тис. Масалаб не потрапила до двадцяти півфіналісток, хоча розраховувала на місце в десятці.

— Усі дивувалися, що я не отримала звання "Міс Фігура", — розповідала пізніше Елеонора. — Мої ноги на конкурсі були найдовшими.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Чорномаз і Камалія стали найкрасивішими жінками світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути