середа, 05 травня 2010 00:15

Ірина Білик помирилася з колишнім чоловіком

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Біля входу в ресторан ”Козачок” співачка Ірина Білик обіймається з Миколою Гаврилюком — жителем села Щасливе  під Києвом. Він працює помічником кухаря
Біля входу в ресторан ”Козачок” співачка Ірина Білик обіймається з Миколою Гаврилюком — жителем села Щасливе під Києвом. Він працює помічником кухаря

Співачку Ірину Білик, 40 років, запросили на 10-річчя ресторану "Козачок"" у селі Щасливе під Києвом. Волосся вона підібрала обручем зі штучною рожевою трояндою.

— Зараз рідко ходжу на вечірки. Проводжу час удома з сином Глєбом і чоловіком.

Усамітнюється в одному з куренів. За нею заходить охоронець, сідає поруч. Ірина п"є червоне вино. Папараці зазирають у вікно, фотографують її через прочинену шибку. Співачка просить, щоб дали повечеряти.

— Папараці не дають мені спокійно жити. Сидять під моїм домом, ловлять на вулиці. Два роки не відкриваю штори у квартирі, бо з криші фотографують, як я ходжу по кімнаті.

Поруч з Іриною сидять двоє співвласників ресторану. У рюмки наливають по 50 г горілки. Піднімають тост за співачку.

— Я добре готую, — розповідає вона. — Роблю сніданки чоловікові й синові. Іноді сама їжджу в магазин за сиром чи грибами. Готую жульєни. Тоді намагаюся не фарбуватися. Без помади мене сприймають за 20-річну дівчину. Роблять компліменти, що схожа на Ірину Білик.

Син співачки 10-річний Гліб навчається у п"ятому класі однієї зі столичних гімназій.

— Минулого тижня його класний керівник попросила мене провести у класі відкритий урок. Син вирішив пожартувати — намовив друга розпитати, скільки я заробляю. Я розсміялася і перевела тему.

Чоловіки обіймають її за талію, фотографують на мобільні телефони.

— Колишній чоловік Дмитро Коляденко ревнував мене до всіх. Коли бачив, як із кимось обнімаюся, влаштовував скандали. Кілька днів тому ми помирилися. Трохи ображалася на нього, коли місяць тому почав розказувати, яка я у ліжку. Він іноді говорить лишнє, але знає межу. Боїться, бо я про нього знаю більше, ніж він про мене.

Із теперішнім чоловіком, танцівником Дмитром Дікусаром, 24 роки, співачка їздила до Єгипту. Відзначала там 40-річчя.

Запросила лише родичів і похресницю Аліну Гросу. Надарували мені багато прикрас. Орендувала яхту і покаталися по Нілу. На екскурсію до пірамід не встигли.

У ресторан запросили жителів села Щасливе. Прийшло все село. Половина працюють тут охоронцями, прибиральниками, кухарями. Їх безкоштовно пригощають шашликами, печеними ребрами і молодою картоплею. Ірина Білик їсть запечені овочі й морепродукти.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик помирилася з колишнім чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути