вівторок, 20 листопада 2018 00:36

Ірена Карпа втретє вийшла заміж

Автор: www.24tv.ua
  Ірена Карпа та Людовик-Кирил Требюше запросили на весілля 80 гостей. Для святкування орендували приміщення з басейном. Наречена була в сукні від київського дизайнера Івана Фролова
Ірена Карпа та Людовик-Кирил Требюше запросили на весілля 80 гостей. Для святкування орендували приміщення з басейном. Наречена була в сукні від київського дизайнера Івана Фролова

Письменниця 38-річна Ірена Карпа побралася із французьким інженером і музикантом Людовиком-Кирилом Требюше. Він — нащадок письменника Віктора Гюго. Познайомилися на вечері у спільного друга в Парижі. Карпа живе і працює там із 2015‑го. Тоді її призначили першим секретарем із питань культури посольства України у Франції.

— На вечерю Луї прийшов з однією ексцентричною художницею, з якою мав пристрасну історію, — розповідає Ірена Карпа. — Невдовзі та жінка стала моєю доброю подругою. Але варто було їй узнати, що я бачуся з її колишнім кавалером, як зчинився гротескний скандал. Наша дружба тріснула.

— Пропозицію Луї зробив у ресторані, — продовжує. — Це було сюрпризом. Французи бояться шлюбів як вогню. А тут — квадратна коробочка, каблучка з діамантом. Сукню для вінчання мені шив дизайнер Іван Фролов. Познайомилася з ним в Українському культурному центрі в Парижі. Одна з дизайнерок сказала Іванові: "Коли виходитиму заміж, замовлю у тебе плаття". У мене тоді в планах не було заміжжя, але ідея сподобалася. Пожартувала: "Втретє вийти заміж можна тільки завдяки сукні від Івана". Коли замовляла в нього наряд, мала вимогу: щоб було просте, але не пуританське. Дизайнеру вдалося знайти баланс між сексуальністю та хорошим смаком. Фінальну примірку мала в ніч перед весіллям — сукня сиділа ідеально.

На весілля запросили 80 гостей.

— Великого свята не планувала, — каже Ірена. — Та для коханого це було перше одруження, тому вирішили організувати вечірку. Орендували приміщення з басейном, у якому купалися діти. Вони сюрреалістично шмигали в купальниках і рушниках поміж пристойно вдягнених гостей. Пригощали бургундськими винами й шампанським, частували українськими стравами. Церемонія була людяна: занудних слів ніхто не казав, столики не підписували. Всі пили шампанське, їли, говорили й танцювали. Матір чоловіка привітала нас українською. Це мене зворушило.

Вперше Ірена Карпа вийшла заміж 2008-го. Її обранцем став письменник Антон Фрідлянд. Прожили трохи більше року. За кілька місяців після розлучення письменниця взяла шлюб з американським фінансистом Норманом Генсеном. Розійшлися 2014-го. Мають доньок 8-річну Корену та 7-річну Кайю. Требюше раніше жив у цивільному шлюбі. Має двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа втретє вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути