пʼятниця, 07 травня 2010 00:00

Інтимні стрижки роблять невпевнені в собі жінки

Автор: фото надане прес-службою гурту ”А.Р.М.І.Я”
  Співачки групи ”А.Р.М.І.Я” (зліва на право) Анастасія Снадна, Анастасія Кумейко, Ірина Степанова і Світлана Сафранова зробили інтимні стрижки та розмалювали низ живота хною. У такий спосіб вони приготувалися до літнього сезону, щоб загорати на пляжі в бік
Співачки групи ”А.Р.М.І.Я” (зліва на право) Анастасія Снадна, Анастасія Кумейко, Ірина Степанова і Світлана Сафранова зробили інтимні стрижки та розмалювали низ живота хною. У такий спосіб вони приготувалися до літнього сезону, щоб загорати на пляжі в бік

Дівчата з гурту "А.Р.М.І.Я" зробили інтимні стрижки.

— Так ми вирішили підготуватися до літнього сезону, — каже 23-річна Анастасія Снадна. Вона виступає під псевдонімом Рижая. — Своїми тілами хочемо влаштувати сексуальну революцію.

Загортає білу майку, демонструє розмальований хною низ живота. У пробитому пупку висить кулон.

— Люблю експериментувати зі своїм тілом. На пляж одягаю бікіні. Та й на концертах ми інколи оголяємося, бо активно рухаємося і танцюємо. Коли виступаємо в коротких шортах, взагалі не одягаємо білизни. Вона може визирати, буде негарно.

Подруга Анастасії, співачка Світлана Сафранова, 24 роки, вистригла на лобку знак "інь–янь". Каже, це гармонізує сексуальне життя. Ірина Степанова, 23 роки зобразила внизу живота скорпіона.

— Її хлопцям раджу бути обережними. Ця дівчина може вкусити, — кажуть подруги.

До Дня Перемоги одна дама вчора вистригла собі серп і молот

24-річна Анастасія Кумейко приспускає розстебнуті джинси.

— Своє секретне місце я прикрасила короною, бо мене називають королевою. Стрижку оздобила малюнком і стразами. У салоні, де робили інтим-стрижки, сказали, що вони не заважатимуть під час сексу і не відпадуть у воді.

У столичних салонах краси інтим-зачіски коштують від 500 грн.

— Найчастіше їх роблять жінки, які хочуть здивувати чоловіків, — розповідає власник харківської тату-майстерні Андрій Бельченко, 29 років. — Найбільше замовлень до Дня захисника Вітчизни і святого Валентина. Наречені стрижуть лобок за день до весілля.

Серед постійних клієнток Бельченка — кілька стриптизерок і старші жінки, які зустрічаються з молодшими чоловіками.

— До Нового року можуть замовити ялинку, сніжинку або шапку Санти. До Дня Перемоги вчора одна дама вистригла собі серп і молот.

Андрій стриже бриючою міні-машинкою, ножицями й пінцетом. За два-три тижні треба зробити корекцію, інакше стрижка втратить форму.

— Зачіска робиться в спеціальному кріслі, що нагадує гінекологічне. Працюю в одноразових рукавичках. Жінкам, які хочуть узори з завітушками і вензелями, роблю місцеве знеболювальне. На лобок наношу контури малюнка. Лишнє волосся знімаю за допомогою воскової епіляції. Дрібні малюнки вищіпую пінцетом. Це майже ювелірна робота, на яку потрібно більше години.

Цьогоріч модні стрижки "ліхтарик", "змійка", "тюльпан", "кицька", "метелик" і "долар". Втратили популярність "полунички", "лабіринти" і "всевидяче око".

— Пухкенькі дівчата просять вистригти на лобку "зебру". Це тонкі поздовжні або поперечні смужки. Повна жінка виглядатиме з ними смішно, тому таким міняю "зебру" на "метелика" або "зайчика із плейбоя". Інтимну стрижку можна продовжити в татуювання на стегні. Дехто просить пофарбувати волосся. Дівчатам зі смаглявою шкірою фарбую в платиновий колір. Брюнеткам — хною. Блондинки малюються рідко.

Чоловік може розгубитися

Сексолог 56-річний Віктор Сніцар називає жінок, що роблять інтимні стрижки,  закомплексованими.

— Вони страждають від неуваги і хочуть виразити свою індивідуальність. Поводяться  виклично, одягають відверті наряди, але в ліжку далеко "не ах". Інтим-стрижка у такої жінки символізує готовність до сексуальних експериментів. Вона свідчить також, що жінка не була задоволена своїм колишнім сексуальним життям. Робити стрижку в подарунок — небезпечно. Чоловік може розгубитися під час статевого акту, стати невпевненим.

Зараз ви читаєте новину «Інтимні стрижки роблять невпевнені в собі жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути