четвер, 19 червня 2008 20:11

Ілля Ковальчук обвінчався з Ніколь Андразайтіс (ФОТО)
5

Російський хокеїст Ілля Ковальчук і співачка Ніколь Андразайтіс вінчалися у Новодєвічому монастирі у Москві. Офіційний шлюб вони взяли 17 серпня 2007-го
Фото: фото: ІТАР-ТАРС
На церемонію вінчання Ніколь Андразайтіс запросила свого приятеля російського співака Андрія Григор’єва-Апполонова
Із одруженням Іллю Ковальчука привітав один із кращих захисників у світовому хокеї В'ячеслав Фетісов (ліворуч). Нині він очолює російське Федеральне агентство з фізичної культури та спорту
Голлівудська акторка Дженніфер Лав Х’юітт мала роман із хокеїстом ”Атланти Трешерс” Іллею Ковальчуком
Свою колишню дівчину, американську акторку Вайнону Райдер, Ілля Ковальчук згадує тільки добрими словами

У середу російський хокеїст, чемпіон світу 25-річний Ілля Ковальчук узяв церковний шлюб із екс-солісткою гурту "Міраж" Ніколь Андразайтіс, 25 років. Вінчання відбулося в Новодєвічому монастирі Москви. Десять місяців тому пара розписалася. До того Ніколь та Ілля три роки жили разом. Виховують доньку Кароліну, в жовтні їй виповниться 3 роки.

О третій годині дня до храму під"їжджають два лімузини. Ілля вискакує з червоного й допомагає Ніколь вийти з білої машини. Шлейф сукні нареченої такий довгий, що в ньому плутається дружка Ірина — дружина хокеїста Олексія Морозова.

Церемонія триває 1,5 год. Від хвилювання Ілля одягає обручку собі на палець. Священик зупиняє вінчання й каже, що це має зробити наречена. Ковальчук ніяковіє. Ніколь швидко одягає нареченому каблучку. Молодята виходять із храму, гості обсипають їх пелюстками червоних троянд.

— Ми із Ніколь віруючі люди, — каже Ілля. — Тому захотіли стати чоловіком і дружиною не лише перед людьми, а й перед Богом. Збираємося бути разом до самого кінця. Досі наче літаємо десь у хмарах.

На вінчання молодята запросили сотню гостей. Приїхали колишні хокеїсти Владислав Третьяк, В"ячеслав Фетисов, Віталій Прошкін, гімнаст Олексій Нємов із дружиною, співак Андрій Григор"єв-Апполонов. Після церемонії кортеж машин поїхав до ресторану.

Ілля та Ніколь познайомилося 2004-го на одній із московських вечірок, де виступав гурт "Міраж".

— Ілля одразу видався мені чарівним і привабливим, — розповідає Ніколь. — Зайшов у картузику, в сланцях (пляжне взуття. — "ГПУ"). Першого дня ми встигли лише поспілкуватися, потім Ілля на днів п"ять полетів до Америки. Коли повернувся, запросив повечеряти в ресторан. Все вийшло дуже романтично.

Зустрічалися два роки. Ніколь не пропустила жодного матчу хокейної команди "АК Барс", за яку виступав Ковальчук. Прилітала до нього в Казань. Ілля замовляв номер у п"ятизірковому готелі, вони зачинялися в ньому на кілька днів. На початку 2005-го Ніколь завагітніла. Народжувати дитину в Росії категорично відмовилася. Ковальчук повіз кохану до США, де виступав за команду "Атланта Трешерс". Іще до пологів хокеїст подарував Ніколь "джип", найняв шофера й охоронця. Доньку назвали Кароліною. Хрестили її в московському Новодєвічому монастирі. Священик дав дитині друге ім"я — Софія.

Ілля Ковальчук виїхав до США в 19 років, грав там у Національній хокейній лізі. Казав, що через щільний графік матчів не має часу "крутити любов" із американками.

— Якось фанатка принесла на матч плакат із написом англійською: "Ілля, давай я тобі покажу, як ЦЕ роблять по-американськи", — каже Ковальчук. — Після гри намагалася познайомитися зі мною, та я відмовив. Уявити не можу, як би я поєднав долю з американкою.

До талановитого нападника залицялися голлівудські акторки Вайнона Райдер і Дженніфер Лав Х"юіт. Ілля не заперечує, що зустрічався з ними.

— Було б смішно казати неправду, маючи стосунки з такими вродливими жінками, — додає він. — Але про Дженніфер і Вайнону можу сказати лише добрі слова. Це було до знайомства з Ніколь. Я всім розповідав, що одружуся з росіянкою.

Ніколь народилася у Вільнюсі, Литва. Її справжнє прізвище Андразайте.

— У паспорті помилку зробили, записали Андразайтіс, — розповідає жінка. — Я в Москві з 4 років жила. До "Міражу" працювала в модельному бізнесі. Хочу почати сольну кар"єру. Думаю, Ілля допоможе видати першу платівку. Ми одне одного називаємо "роднулєчками".

Подружжя живе в Атланті. У Підмосков"ї мають будинок у котеджному селищі Раздори. Статки Ковальчука становлять кілька десятків мільйонів доларів. Батьки Іллі живуть у Твері, звідки він родом. Сестра Аріна займається ресторанним бізнесом у російській столиці.

Зараз ви читаєте новину «Ілля Ковальчук обвінчався з Ніколь Андразайтіс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути