Ексклюзиви
четвер, 11 червня 2020 05:10

Ігор Сергєєв не пережив інфаркт

Справили дев'ятини за журналістом Ігорем СЕРГЄ­ЄВИМ, 50 років. Він пішов із життя 27 травня. Помер після перенесеного інфаркту.

— Був дивовижною людиною. Інженер, технік за освітою, який займався гуманітарною справою — журналістикою, — розповідає друг 43-річний Олександр Голіздра. — Філософ, а не людина конкретних цифр, хоч і був справжнім аналітиком. Коли обговорювали з ним матеріали, помічав навіть невеликі розбіжності в даних.

Ігор Сергєєв народився в Харкові. Закінчив інженерно-фізичний факультет Харківського політехнічного інституту. Після отримання диплома почав займатися журналістикою. Був кореспондентом і редактором. Шість років керував діловим журналом "Бізнес".

— З Ігорем познайомилися 20 років тому, коли я був редактором відділу економіки в газеті "Донецькі новини", — каже Олександр Голіздра. — З того часу почали співпрацювати. Обоє були задоволені результатом: Ігор отримував правдиву інформацію з Донецька, а я друкував у столичному виданні й отримував непогані результати. Ігор ніколи не поступався принципами. Був гарний співрозмовник і справжній товариш, розсудливий і товариський.

Ігоря Сергєєва поховали на Байковому кладовищі в Києві. Залишилася дружина.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Сергєєв не пережив інфаркт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути