середа, 26 жовтня 2011 07:00

Ігор Худоб'як залишив наречену в день весілля

Автор: Фото: Мар’ян СТРІЛЬЦІВ
  Капітан львівського футбольного клубу ”Карпати” Ігор Худоб’як з дружиною Іриною і донькою Дариною у кав’ярні ”Кавова Мапа”
Капітан львівського футбольного клубу ”Карпати” Ігор Худоб’як з дружиною Іриною і донькою Дариною у кав’ярні ”Кавова Мапа”

— Знайомі часто питають: "Тяжко бути дружиною футболіста?" А я й не знаю, що відповісти. Раніше дратувало, що Ігор постійно у роз'їздах. Часом думала: "Та навіщо було заміж виходити, як і так постійно сама". Іноді по кілька місяців не бачимося, але з часом до всього звикаєш. От і я звикла, — каже 25-річна Ірина, дружина капітана львівського футбольного клубу "Карпати" Ігоря Худоб'яка.

15 вересня подружжя відсвяткувало четверту річницю сімейного життя. У кав'ярню "Кавова Мапа" приходять з донькою 3-річною Дариною. Ігор замовляє для всіх апельсиновий фреш.

— Дарина — татова доця, — каже Ірина. — Тяжко переживає поїздки Ігоря. В день, коли він має приїхати, місця собі не знаходить. Кожні 5 хвилин питає: а тато точно приїде? Якось він пізно повертався з відрядження, то вона чекала його до третьої ночі. Очі закривалися, але тата зустріла. Побачила, обняла, поцілувала і заснула, там де сиділа. Відколи Дарині півроку виповнилося, ми з нею у Львові на всі матчі "Карпат" ходимо.

26-річний Ігор родом з міста Івано-Франківськ, дружина — із села Ямниця Тисменицького району. Познайомилися на дискотеці в обласному центрі. Два роки зустрічалися. Коли Ігоря 2005-го запросили грати у "Карпати", разом переїхали до Львова. Рік винаймали квартиру. Вінчання запланували на 15 вересня в Івано-Франківську. Цього дня "Карпати" у Львові приймали футбольний клуб "Закарпаття".

— Я відпросився з цього матчу за півроку, керівництво дало добро, — говорить Ігор. — А за кілька днів до гри дзвонить тренер, каже: Ігорю, мусиш вийти на поле, ти дуже потрібний. Я зібрався і поїхав.

— У день весілля сиділа вдома і ревіла, — згадує Ірина. — Церква, ресторан, гостина, біла сукня — усе відміняється. Подруга Юлія зробила мені зачіску, макіяж, одягнула в сукню, посадила в машину і відправила на стадіон до чоловіка. Фанати шоковані були. Хто ж іще коли-небудь бачив наречену на футболі? Мене посадили у віп-ложі.

— Ми тоді таки перемогли, — говорить спортсмен. — Ірина вибігла до мене на поле, і нам всі кричали "гірко". Від клубу вручили автівку "Ніссан Ноте".

На ній молодята поїхали до Івано-Франківська. У ресторані  "Галицький гостинець" на них 3 год. чекали понад три сотні гостей. Через гру не встигли на вінчання. До церкви пішли наступного дня.

Зараз подружжя живе у дворівневій квартирі, яку придбали торік.

Про свої заробітки Ігор розповідати не хоче.

— Почав професійно грати у 15 років. На першій роботі в івано-франківській "Чорногорі" мав 150 гривень на місяць. На початку 2005-го перейшов у "Спартак", заробляв 500 доларів. Тепер маю трохи більше.

Ірина за фахом — філолог англійської та німецької мов. Після закінчення магістратури у Львівському університеті ім. Франка пішла в декрет.

— Іра сама займається усіма хатніми справами — прибирає, готує, за донькою доглядає. Сто разів їй казав найняти когось. Не хоче.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Худоб'як залишив наречену в день весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути