понеділок, 15 вересня 2008 18:59

Ідріс Казімі передбачає долю із 7 років

Автор: фото: Володимир Говоруха
  Ідріс Казімі 15 років тому приїхав у Київ, отримав українське громадянство
Ідріс Казімі 15 років тому приїхав у Київ, отримав українське громадянство

35-річного Ідріса Казімі, власника столичної туристичної компанії "Ідріска-тур", називають приватним ясновидцем Таїсії Повалій та Павла Зіброва. Долю клієнтів він визначає за формою очей, носа, по руках і даті народження.

Казімі середнього зросту, із пронизливим поглядом. Спілкується ламаною російською. Його рідна мова — фарсі. Ідріс народився в столиці Афганістану Кабулі. Його батько 30 років був заступником міністра енергетики. Мати — арабка з Кувейту, 22 роки працювала акушером-гінекологом. Казімі має шість братів. Вони — лікарі. Живуть у США, Канаді, Австралії та Голландії. Ідріс отримав українське громадянство.

— У нашій родині яснобачення — звична справа, — сідає на диван. — У тітки Свайли на коліні була пухлина. У 7 років я сказав, щоб не робили операцію. За три дні пухлина зникла.

Ідріс закінчив Кабульський університет, за фахом кардіолог. У столиці Індії Делі вивчився на терапевта.

— Операцій не роблю, але передбачаю та зцілюю з Божою поміччю. Мені не можна заходити в операційну, де є кров, і дивитися на покійників, — морщиться.

1993-го Казімі прилетів до Москви.

— Відкрив шкіряний бізнес. Склад зі шкірою згорів. Я знав наперед, що так станеться. Мав видіння, що мої компаньйони забрали товар, а про людське око влаштували пожежу. Але пішов на це, бо так мусило статися.

У Москві Ідріс познайомився з киянином. Він запропонував відкрити парфумерний бізнес в українській столиці.

— Із трапа літака місто здалося маленьким, як село, — сміється. — Вузенькі дороги, люди замучені. Внутрішній голос казав, що тут зустріну дружину. Пішов гуляти Хрещатиком і заблукав. У метро побачив Галю в червоному костюмі — як у видінні. Вона знала англійську. Розговорилися, обмінялися телефонами. На прощання сказав їй: "Будеш моєю дружиною". Вона зміряла мене поглядом і засміялася. Через місяць ми розписалися. Перед сватанням Галя попередила: "Тато скаже "ні" — отримаєш гарбуза". Я не знав про цей український звичай. Відповів, що гарбузів не їм.

Галина за фахом економіст, але нині не працює — вагітна.

Чоловік зауважує, що в Києві чимало зурочених людей:

— Багато злих, заздрісних. Часто просять навести порчу, але я таким не займаюся. Особливо дістається зіркам. Вісім років тому прийшла Тая Повалій. У неї сольний концерт у палаці "Україна", а вона не може встати з ліжка, серце вискакує з грудей. Тая упаковками ковтала таблетки, а на репетиціях відкладала мікрофон і йшла плакати. Я зрозумів, що в неї різко скоротилося біополе. Узявся лікувати. Відтоді дружимо. Повалій зі мною радиться, чи стане нова пісня хітом. Нещодавно запитувала, коли одружиться син. Я сказав, що нескоро, але з тою, із ким зараз зустрічається (Денис Повалій живе із 23-річною Юлією Павлишин. — "ГПУ").

Прийти до ясновидця Повалій порадила Марина Зіброва, дружина співака Павла Зіброва.

— Із Мариною знайомі 15 років. Вона тоді розлучилася й хотіла знати, чи знову вийде заміж. Я напророкував їй знаного в державі чоловіка, багатого співака з вусами. Марина не повірила, але коли вийшла за Зіброва, почали дружити сім"ями. Потім не могла завагітніти, усіх лікарів обійшла. Урешті звернулася до мене. Я її полікував — народила доньку Діану.

Восени 2007-го до нього приїхав російський співак Микола Басков.

— За кілька місяців до розлучення із дружиною Світланою він загубив обручку. Підійшов на одному банкеті, який влаштувала Тая Повалій. Питав, чи розлучиться. Я відповів ствердно. Але запевнив, що одружиться вдруге із блондинкою, буде з нею щасливий і поїде за кордон.

Розповідає, що на прийом попросилася співачка Наталя Могилевська.

— Святкували разом старий Новий рік у ресторані. Наташа запитала, чи матиме дітей. Я про таке кажу, тільки на особистій консультації. Але потім у неї почалися "Танці з зірками", не прийшла.

Про політиків говорить неохоче.

— Це звичайні люди, тільки занадто публічні. Хворіють так само, мають такі ж проблеми.

1972, 25 вересня — Ідріс Казімі народився в Кабулі, Афганістан
1993 — переїхав до Києва
1994 — одружився з киянкою Галиною Ольховою, народився син Валід
1996 — з"явилася на світ донька Лейла
2000 — народилася донька Соня
2005 — отримав апостольське благословення Папи Римського Івана Павла ІІ у Ватикані
2006 — створив туристичну компанію "Ідріска-тур"

Зараз ви читаєте новину «Ідріс Казімі передбачає долю із 7 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути