пʼятниця, 11 квітня 2008 15:01

Власник журналу "Плейбой" любить трьох жінок

  Засновник журналу ”Плейбой” Х’ю Хефнер із подружкою 27-річною Холлі Медісон. Лос-Анджелес, 27 червня 2007 року
Засновник журналу ”Плейбой” Х’ю Хефнер із подружкою 27-річною Холлі Медісон. Лос-Анджелес, 27 червня 2007 року

9 квітня засновник журналу "Плейбой" Х"ю Хефнер відзначив 82-річчя. Влаштував вечірку в одному з казино Нью-Йорка. 40-річна акторка Памела Андерсон станцювала для Хефнера стриптиз і розцілувала його.

— Почуваюся як ніколи молодим, — заявив Х"ю. Він запевняє, що збирається жити ще довго, бо має хороші гени. Мати Хефнера прожила до 101 року. Батьки були віруючими, виховували сина суворо. Йому не дозволяли навіть дивитися кіно.

— Батьки боялися, щоб я часом не дізнався, чим чоловік відрізняється від жінки, — каже Х"ю. — Я на зло їм випрошував у друзів заборонені книжки. До 18 років перечитав усю еротичну літературу, яку міг знайти.

Він вступив на філософський факультет університету в Чикаго. Почав заробляти гроші журналістикою, влаштувався в газету "Есквайр". Якось попросив про надбавку до зарплатні $5. Коли редактор відмовив, грюкнув дверима і звільнився.

Х"ю потрапила на очі листівка з оголеною жінкою. Він вирішив, що видаватиме журнал із такими фотографіями. Пізніше дізнався, що жінку на листівці звуть Мерилін Монро. Аби викупити наклад листівок, він позичив у друзів $500. Перший примірник журналу розійшовся миттєво.

— Я сказав американкам: "Роздягайтеся!", і вони мене послухали, — хвалиться Х"ю. Дружина більше не вважала його невдахою. Із Міллі Вільямс він побрався 1949-го. Вона закидала Х"ю, що він не вміє заробляти гроші. Завела коханця та розповідала про нього Хефнеру.

— Ми могли бути щасливими, якби Міллі не вимагала від мене  грошей, — каже Хефнер. 1957-го вони розлучилися. Син Девід і донька Крісті працюють у батьковій компанії.

Хефнер набував слави бабія. Влаштовував удома вечірки з моделями. На віллі поставив ліжко діаметром 9 м. Журналістам хвалився, що в його житті було понад дві тисячі жінок.

Памела Андерсон станцювала для нього стриптиз

— Якщо я колись одружуся, то з найкращою обкладинкою, — якось пообіцяв. 1989-го він побрався з моделлю Кімберлі Конрад, яка позувала для обкладинки "Плейбоя".

Вона народила Хефнеру двох синів — Купера та Марстона. Жінка поставила умову: він мав з"являтися на вечірках лише з нею.

— Вісім з половиною років я був вірним своїй дружині, — каже Хефнер. — Але жити з однією жінкою це не для мене.

Кімберлі пішла від Хефнера. Він закрутив роман із актрисою Бранде Родерік. Х"ю було 74 роки, а їй 26. Родерік познайомила його з близнючками Сенді й Менді. Х"ю всюди з"являвся зі своїми трьома коханками. Згодом у його будинку стали жити семеро дівчат. Чоловік не приховував, що вживає віагру.

Якось троє дівчат побилися, бо не могли з"ясувати, хто проведе ніч із Х"ю. Він вигнав їх і знайшов собі нових подружок.

Нині в Хефнера три цивільні дружини — 22-річна Кендра, 27-річна Холлі та 33-річна Бриджит. Фаворитка — Холлі. На його вимогу вона зробила на грудях татуювання кролика — символ "Плейбоя". Х"ю вимагає, щоб Бриджит одягала відкриті сукні, а Кендра — спортивне вбрання. Аби не переплутати імена, він називає своїх жінок "зайчиками".

— Кожен наш скандал закінчується тим, що він робить нам дорогі подарунки. Зазвичай діамантові прикраси, — говорить Холлі.

Х"ю мешкає в особняку "Плейбой Меншн" у Беверлі Хіллз. Стіни в ньому завішані фотографіями моделей. Чоловік має звичку розгулювати будинком у піжамі, навіть зустрічає гостей.

Торік Хефнер оголосив, що збирається одружитися з Холлі. Він хоче, аби вона народила дитину. Кілька років тому чоловік придбав собі місце на кладовищі у Вествуді в Каліфорнії, поряд із могилою Мерилін Монро.

1926, 9 квітня — Х"ю Хефнер народився в Чикаго, у сім"ї бухгалтера та вчительки
1946 — закінчив філософський факультет; рік служив у армії
1949 — одружився з Міллі Вільямс; народилася донька Крісті, за рік — син Девід
1953 — випустив перший номер "Плейбоя" накладом 50 тисяч
1970 — "Плейбой" виходить у всьому світі
1980 — відкрили зірку Хефнера на Алеї слави в Голлівуді
1989 — побрався з моделлю Кімберлі Конрад; розлучилися за 9 років
із 2006 — живе з трьома моделями — Холлі, Бриджит і Кендрою

Зараз ви читаєте новину «Власник журналу "Плейбой" любить трьох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути