четвер, 18 жовтня 2007 17:57

Холлі Беррі купує для дитини будинок

41-річна голлівудська акторка Холлі Беррі збирається купити будинок у Нью-Йорку. Актриса, яка на третьому місяці вагітності, глядітиме там майбутню дитину. Беррі вже вибрала апартаменти за $8 млн. Дім зі скляним фасадом, розташований у центрі міста.

Нині акторка живе в Лос-Анджелесі. Там вона вивчає французьку мову, щоб розмовляти нею з майбутньою дитиною. Батько первістка Беррі модель Ґабріель Обрі, 31 рік, народився в Парижі. Він хоче, аби нащадок знав його рідну мову. Обрі вже звертається французькою до малюка, який ще не народився.

— Я боюся, що не розумітиму, про що вони говорять, — бідкається Беррі. — Французька дуже складна. Надто, коли тобі за сорок.

Щоб вивчити мову, акторка розклеює в будинку наклейки з французькими назвами. Так їй порадив Обрі. Колись він так вивчив англійську.

— Коли постійно бачиш перед собою французькі слова, мимоволі їх запам"ятовуєш, — радіє Беррі.

Холлі вагітна вперше. Із батьком майбутньої дитини Ґабріелем Обрі вони неодружені. Живуть разом два роки. Беррі мала два невдалі шлюби: з баскетболістом Девідом Джастістом та музикантом Еріком Бенетом.

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі купує для дитини будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути