неділя, 15 липня 2007 17:29

Гурченко відмовилася від правнука

  Олена Корольова, онука Людмили Гурченко, ”відбила” свого хлопця в іншої дівчини
Олена Корольова, онука Людмили Гурченко, ”відбила” свого хлопця в іншої дівчини

Актриса Людмила Гурченко, 71 рік, незабаром стане прабабусею. Її 23-річна онука Олена Корольова на третьому місяці вагітності. Про це Гурченко дізналася випадково — її привітали з майбутнім нащадком знайомі. Також вони переказали актрисі, що сім"я її доньки Марії називає Людмилу Марківну чужою людиною. Гурченко образилася і сказала, що їй нащадок не потрібен.

Олена Корольова неодружена. Її хлопець Павло працює програмістом в одній з московських фірм. Познайомилися вони два роки тому в конюшні, де Олена працювала. Про те, що його дівчина — онука Гурченко, Павло дізнався з газет.

— Я відбила його в іншої дівчини, — хвалиться Олена. — Він із подругою прийшов у конюшню, аби покататися. Я вигадала момент, підійшла і попросила номер його телефону.

Після конюшні Олена, дипломований психолог, улаштувалася в спеціалізований дитсадок для дітей-інвалідів. Каже, що зарплата невелика — 6 тис. рублів ($215), але їй подобається.

Гурченко вона називає бабцею Людмилою.

— Я з"явлюся тільки на її похороні — не раніше, — запевняє онука. — Ніколи не прощу бабці суду через квартиру, маминих сліз та батькових нервів.

Марія Корольова і Людмила Гурченко шість років тому судилися за однокімнатну квартиру матері актриси. Зрештою родина Корольових відмовилася від присудженої їм частки житла на користь Людмили Марківни.

Олену виховувала прабабуся, мати Гурченко. Прабабуся померла, коли дівчині було 15 років.

Людмила Марківна про свою доньку та її сім"ю говорить неохоче.

— Вони самі сказали, що я їм чужа. То чому мене має цікавити ця дитина? — каже актриса. — І взагалі, не хочу обговорювати цю тему — я й так себе зле почуваю через цей галас: тиск піднявся, слабкість. Мені про себе треба думати.

Зараз ви читаєте новину «Гурченко відмовилася від правнука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути