вівторок, 24 квітня 2012 07:00

Груди за два роки виросли на два розміри

Автор: фото: Андрій Шматов
  Заступник голови Національної телекомпанії Валід Арфуш очолював журі на конкурсі ”Міс Інституту міжнародних відносин”. Корону переможниці він вручив третьокурсниці Моніці Отасовіє. У травні студентка візьме участь у ”Міс університету Шевченка”
Заступник голови Національної телекомпанії Валід Арфуш очолював журі на конкурсі ”Міс Інституту міжнародних відносин”. Корону переможниці він вручив третьокурсниці Моніці Отасовіє. У травні студентка візьме участь у ”Міс університету Шевченка”

У столичному Інституті міжнародних відносин заступник голови Національної телекомпанії Валід Арфуш, лідер гурту "С.К.А.Й" Олег Собчук і телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний обирали найкрасивішу студентку.

О 17.50 у залі розсідаються студенти і викладачі.

— Победит вон та в черных туфлях, — каже кучерявий хлопець у сірому піджаку з рукавами по лікті. — У нее отец директор винного предприятия. А в той черненькой мама имеет несколько салонов красоты. Смотри, какая она красивая. Вон тот профессор не сводит с нее глаз. Точно понравилась.

Дві блондинки в коротких спідницях сідають у шостому ряду на місця біля проходу. Закидають ногу на ногу.

— Фу, ти курила? Візьми жувачку, бо від тебе смердить, як від мужика, — студентка з довгими рожевими нігтями витягує з клатча пачку жувальних гумок і пригощає подругу.

Та жує і голосно плямкає.

— Ти до екзаменів готова?

— Ну 600 доларів відклала. Кажуть, англійську прийдеться самим здавати. Мама мене вже два тижні до репетитора водить.

— А моя хоче на літо в якусь школу в Лондон відправити. Але як я туди поїду? Максіка на кого оставлю.

10 учасниць дефілюють у вечірніх платтях, співають і танцюють. Дівчину в довгій бірюзовій сукні на сцену виносять на руках роздягнуті до пояса хлопці. Веде вечір телеведучий Олександр Педан. Дві викладачки з другого ряду голосно вболівають за першокурсницю з відділення міжнародного права Роксолану Мануйлик.

— Нас викладачі не дуже люблять, — каже другокурсник 19-річний Андрій із дев'ятого ряду. — Коли в Миколаєві Оксану Макар спалили, один викладач прийшов на лекцію і каже: "Ну шо, мажори, догралися? Тепер і за вас візьмуться". Він нікуди більше працювати не йде, бо тут найвищі зарплати у викладачів. Причому ми до миколаївських відморозків? Нашо нас порівнювати? Таких придурків і серед бідних, і серед багатих вистачає.

У мене півгрупи на машинах їздять, а решта або в гуртожитку біля інституту живуть, або водії на пари відвозять. Якщо ти за рік-два не поміняв машину, значить, твої батьки почали менше заробляти. Викладачі часто кажуть, що по студентах КІМО можна визначити, яка температура на пляжах Іспанії, як пройшов тиждень моди в Мілані і коли почнеться світова криза. Якщо поїхав на тиждень в Єгипет на відпочинок, про це краще не розповідати. Подумають, що ти з бідної сім'ї.

Коли на сцену виходить кучерява третьокурсниця Моніка Отасовіє, Валід Арфуш записує її в блокнот. Кілька разів аплодує і вигукує її ім'я в залі.

— У КІМО дівчата гарні, але не натуральні. У тої губи надуті, у тої груди за два курси виросли на два розміри, — розглядає учасниць Андрій. — Я б собі жодну за дівчину не хотів. Якісь штучні.

Моніку оголошують переможницею. Вона візьме участь у конкурсі "Міс університету Шевченка". Їй вручають квіти і корону. Віце-міс із третього курсу Марії Рожковій хлопець у костюмі дарує букет зі 101 білої троянди.

— Бачиш, який букет замовили, — перешіптуються блондинки. — Точно думали, що вона переможе. Мабуть, мама з татом з Арфушею не встигли домовитися.

У синій міні-сукні співає Гайтана. У травні вона представлятиме Україну на "Євробаченні". Студенти верещать і аплодують. Кілька дівчат із четвертого ряду підспівують. Після конкурсу глядачам роздають запрошення на вечірку в "Скайбар" на 23.00.

Зараз ви читаєте новину «Груди за два роки виросли на два розміри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути