четвер, 05 липня 2012 00:00

Голі покупці безкоштовно вибирають собі товар

Автор: фото з сайта www.welt.de
 

У супермаркеті "Приз" у німецькому місті Зюдерлюґум голі покупці безкоштовно вибирають собі товар. Власник магазину на честь відкриття організував акцію, за якою перші 100 покупців, які прийдуть голяка, можуть безкоштовно набрати собі візок товарів.

— Акція перевершила всі сподівання, — говорить охоронець супермаркету. — Наше місто розташоване на кордоні з Данією. Учора на газоні п'ять компаній молодих данців поставили намети і ночували перед магазином. Місцеві почали сходитися о п'ятій ранку, за 4 години до відкриття. Приходили без білизни. Усі закутувались у пледи, які перед магазином знімали. Залишалися в самих лише туфлях. Ніхто ні до кого не приставав.

Покупці могли вибрати товар на 270 євро. Більшість хапали ящики алкогольних напоїв і шоколаду.

— Такі акції традиційно роблять європейські магазини, — говорить росіянка Катерина Ласова. — Я потрапила на один голий розпродаж у Мюнхені. Людям дозволяли приходити в білизні й виносити безкоштовно все, що зможуть на себе одягнути. Першій сотні покупців видали номерки. Решта залишилася ні з чим. Я не роздягалася. Помітила, що магазини на такі акції виставляють неякісний одяг. Або шов нерівний, або пожовклі від часу речі. Такі акції принизливі. Люди роздягаються заради вигоди.

Зараз ви читаєте новину «Голі покупці безкоштовно вибирають собі товар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути