вівторок, 14 липня 2009 17:32

"Гаррі Поттер" щодня викурює пачку цигарок
5

Актори Руперт Грінт (ліворуч), Емма Вотсон і Деніел Редкліфф на лондонській презентації передостаннього фільму ”Гаррі Поттер і Напівкровний принц” минулого вівторка. У стрічці вони грають друзів, а Емма й Руперт — закоханих. Проте в житті недолюблюють одн
Фото: фото з сайту www.dailymail.co.uk
Після закінчення зйомок останнього фільму ”поттеріани” Емма Вотсон працюватиме в модельному бізнесі
Перша ж стрічка про Гаррі Поттера спричинила дитячу моду на червоно-золоті галстуки, шарфи, сірі джемпери та ”книги магії”
На зйомки першого фільму ”Гаррі Поттер і філософський камінь” у 2001 році  Деніела, Руперта (у центрі) та Емму приводили батьки
У фільмі 2004 року ”Гаррі Поттер і в’язень Азкабана” Руперт (зліва направо), Емма та Деніел помітно подорослішали. Їхні гонорари зросли до 3 мільйонів доларів за стрічку

У п"ятницю в кінотеатрах покажуть шосту екранізацію романів про хлопчика-чарівника британської письменниці 43-річної Джоан Ролінґ — "Гаррі Поттер і Напівкровний принц". Бюджет фільму $200 млн. Його прем"єра відбулася минулого вівторка в Лондоні. До вихідних стрічка у прокаті зібрала $250 млн.

Актори на прем"єру прийшли з білими пов"язками на зап"ястях. Так вони пом"янули Робе Носке, якого у травні зарізали у п"яній бійці біля одного з нічних клубів Лондона. Носке зіграв у фільмі епізодичну роль.

Виконавці головних ролей роздавали автографи фанатам під парасолями — у Лондоні дощило. 19-річна Емма Вотсон, яка зіграла Герміону, прийшла у шифоновій сукні за $25 тис. від британського бренду Ossie Clark. Кілька разів сильний вітер піднімав легку тканину і оголював ноги й сідниці акторки.

— Добре, що одягла білизну, — каже Емма. — Я красива жінка, мені нічого соромитися. Усі звикли бачити мене дівчинкою, але ми виросли. Уже немає тих Гаррі, Рона й Герміони, які були вісім років тому. Не можу дочекатися, коли режисер Девід Ейтс закінчить "Гаррі Поттера і дари смерті". Це останній фільм про Поттера. Більше не зніматимуть.

Емма йде в модельний бізнес. Місяць тому вона стала обличчям британської марки одягу Burberry й заприятелювала із французьким модельєром Карлом Лаґерфельдом — головним дизайнером дому Шанель. Лаґерфельд фотографував її для рекламної кампанії нової колекції.

20-річний Руперт Грінт, який зіграв Рона Візлі, акторство кидати не збирається. Він старший із п"яти дітей у родині, утримує всю сім"ю. Працює на британському громадському телеканалі BBC, озвучує мультфільми, веде власну радіопередачу. На своє 18-річчя влаштував вечірку на 120 гостей. Тоді випили 150 л алкогольних напоїв і замовили п"ять стриптизерок. Джошуа Лодж, шкільний друг Руперта, зґвалтував на вечірці неповнолітню. Суд виніс Лоджу догану, оскільки обоє були такими п"яними, що нічого не змогли згадати.

Виконавець головної ролі Гаррі Поттера 19-річний Деніел Редкліфф боїться залишитися без роботи:

— Я граю Поттера з 11 років і більше нічого не вмію. Ніхто вже не називає мене Деніелом. Усі кличуть Гаррі або Гаррі-паровоз.

Прізвисько Редкліфф отримав за пристрасть до куріння. Щодня купує пачку цигарок.

— Тільки-но режисер каже "Стоп! Знято!", Деніел закурює, — говорить Руперт Грінт. — Це огидно! Деніел навчився цього від своїх старших колег. Він часто тусується в нічних клубах з акторами Кевіном Спейсі й Стівеном Фраєм. А вони сигарети з рук не випускають.

Аби не втратити роботи, Редкліфф почав брати уроки балету.

— Через три роки мені буде 22 — у такому віці хлопці закінчують школу драми (аналог театрального інституту. — "ГПУ"), — пояснює. — Їх там учать танцювати, співати тощо. Мені доведеться конкурувати з ними, бо я більше не матиму "Гаррі Поттера" як запасний варіант.

Статки Редкліффа оціюють у 30 млн фунтів стерлінгів. Серед найбагатших юнаків Великої Британії він 12-й, випередив принців Гаррі та Вільяма. Два роки тому опублікував у журналі чотири вірші під псевдонімом Джейкоб Гершон. Каже, пише заради грошей.

— Я люблю Антона Чехова, хочу навчитися так само володіти словом, як він. Якщо поезія не приноситиме грошей, перестану писати. Безплатні вірші — це як гра в теніс з опущеною сіткою.

Зараз ви читаєте новину «"Гаррі Поттер" щодня викурює пачку цигарок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути