пʼятниця, 23 травня 2008 16:52

Ганні Сєдоковій погрожують вирвати серце

  Співачка Ганна Сєдокова злякалася, коли побачила ляльку вуду з проштриканим голками серцем. Каже, що піде до церкви помолитися
Співачка Ганна Сєдокова злякалася, коли побачила ляльку вуду з проштриканим голками серцем. Каже, що піде до церкви помолитися

До машини екс-солістки гурту "ВІА Гра" 26-річної Ганни Сєдокової підкинули ляльку. Чорне серце на ній поштрикане голками. Схожі ляльки використовують чаклуни вуду, щоб завдати шкоди людині. Біля ляльки залишили записку: "Аня!!! Ти забрала моє серце, я вирву твоє!".

Ганна готувалася вести телешоу "Король рингу" на російському телебаченні. Зйомки відбуваються в Москві. Водій співачки знайшов ляльку і показав Сєдоковій. Жінка зблідла.

— Це все забобони. Якийсь ідіот вирішив злякати тебе, — намагався заспокоїти її російський гуморист Таїр. Він кілька годин розважав співачку жартами, гладив по руці.

Після програми Сєдокова знайшла  ляльку на столі в гримерці. Виявилося, що водій не знав, куди подіти її, й відніс до кімнати співачки. Адміністратор програми викинув ляльку в смітник.

— Це не дуже вдалий жарт, — каже Ганна Сєдокова. — Я не вірю в це, але треба сходити до церкви.

Співачка два роки жила з колишнім капітаном київського "Динамо" Валентином Белькевичем. Із футболістом розлучилася 2006-го. Донька Аліна залишилася з матір"ю. Подейкують, що Сєдокова зустрічається з російським телеведучим Андрієм Малаховим.

Зараз ви читаєте новину «Ганні Сєдоковій погрожують вирвати серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути