четвер, 15 жовтня 2009 07:35

Галліну не випускали з аеропорту польські митники

Автор: фото з сайту ua.fraza.ua
  Співачку Галліну затримали в аеропорту через те, що відмовилася здавати в багаж свої сумки. Вона побоювалася за косметику та відеокамеру, яка коштує 40 тисяч доларів
Співачку Галліну затримали в аеропорту через те, що відмовилася здавати в багаж свої сумки. Вона побоювалася за косметику та відеокамеру, яка коштує 40 тисяч доларів

Митники затримали співачку 33-річну Галліну минулого тижня в аеропорту польського міста Катовіце. Разом із семи учасниками знімальної групи вона поверталася з Мальти, де записувала відео на пісню "Самая-самая". Митники вимагали, аби здала громіздкі речі в багаж. Галліна відмовилася.

— Зараз криза, тому ми взяли економ-клас. Але за багаж заплатили, —  говорить піар-менеджер 23-річна Ольга Белай. — До Мальти прилетіли з Іспанії, там знімали кліп на пісню "Убери руки". До приземлення в Польщі зробили сім пересадок. Усе було нормально: там багаж дозволяли брати в салон. Найбільше боялися за відеокамеру, її вартість понад 40 тисяч доларів. Пояснили польським митникам, що річ дуже дорога і може легко зламатися, та це на них не подіяло. Із апаратурою нас відмовилися пускати на борт літака. Через це виліт до Києва затримали на півгодини.

Митники виклали все із сумки Галліни.

— Викинули на підлогу її костюми та особисті речі. Стиліст-візажист Анжела Посохова довго збирала по аеропорту косметику та біжутерію. Після невдалого обшуку навіть не вибачилися. Косметику не можна було здавати у багаж. Вміст тюбиків та баночок міг зіпсуватися під час перельоту.

Довго збирала по аеропорту косметику та біжутерію

Галліна представила митникам свою групу, як телевізійників, що знімали у Польщі стрічку про дружні відносини між українцями та поляками.

— Перед посадкою один поляк запропонував роздати наші речі людям, у яких не було сумок, — каже Галліна. — Серед них було багато українців. Усі з радістю погодилися. Митникам це не сподобалося. Вони викликали адміністратора аеропорту. Ми сказали, що все законно — у кожного пасажира допустима вага багажу. Адміністратор не могла заперечити і лише незадоволено шмигнула носом.

Із Мальти Галліна привезла магніти, чашки, ложки з лицарями-хрестоносцями та жовтими автобусами. Це — найпопулярніші сувеніри у цій країні.

Зараз ви читаєте новину «Галліну не випускали з аеропорту польські митники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути