середа, 21 квітня 2010 04:32

Галкін подарував Пугачовій трикімнатну квартиру
5

Російська співачка Алла Пугачова обіймає гумориста Максима Галкіна. Він на 28 років молодший. Пара два роки живе у цивільному шлюбі в московській квартирі співачки на Луб’янці. Минулого тижня Пугачова відсвяткувала своє 61-річчя — каталася Москвою-рікою н
Фото: фото: AFP
Із музичним продюсером Євгеном Болдіном Пугачова розійшлася після того, як він змусив її зробити аборт
У шлюбі з кінорежисером Олександром Стефановичем жила чотири роки
Від першого чоловіка литовського циркового артиста Міколаса Орбакаса народила доньку Христину
Зі співаком Філіпом Кіркоровим Алла розійшлася п’ять років тому. Він каже, що досі її кохає

15 квітня російська співачка Алла Пугачова відсвяткувала 61-й день народження.

— Дата не кругла, і від гучних урочистостей вирішили відмовитися, — розповідають у прес-службі артистки. — Думала сховатися на дачі під Москвою. Але ввечері поїхала на Кремлівську набережну. На Москві-ріці її чекав теплохід із гостями.

За 46 тис. рублів (17 тис. 370 грн. — "ГПУ") співачка винайняла ресторан-теплохід класу міні-люкс. На 30 тис. рублів (11 тис. 110 грн. — "ГПУ") замовила фуршет. На річкову прогулянку з"їхалися приблизно 40 гостей, переважно рідні й друзі. До послуг товариства були три двомісні каюти, сауна і караоке. Гостей пригощали медальйонами з м"яса, тушкованими овочами, аргентинським і французьким вином та шампанським.

— Алла Борисівна не любить алкоголю, тож випила півкелиха шампанського. Серед наїдків було чимало солодощів. Вона замовила багато шоколаду.

Після прогулянки річкою гостей повезли на дачу під Москвою.

— Там святкували до п"ятої ранку. Донька Крістіна Орбакайте подарувала Аллі Борисівні її улюблене вбрання — чорний балахон. Презентували чимало діамантових прикрас, дамські сумочки, картини. Дехто прийшов без подарунка. Рокер Сергій Шнуров просто переспівав хіт "Сто друзей".

Екс-зять Володимир Пресняков, Йосип Кобзон, Борис Моїсеєв і Лайма Вайкуле привітали іменинницю телеграмами. 33-річний Максим Галкін подарував квартиру на Луб"янці.

— Вона простора, трикімнатна. Ремонт уже майже закінчений. У ній є джакузі, в одній із кімнат обладнано студію звукозапису. Багато хто поширює чутки про сварки між Максимом і Аллою Борисівною. В їхніх стосунках зберігається гармонія. Доти вони разом жили у квартирі примадонни у Філіпповському провулку, — стверджують в оточенні співачки.

Торік після святкування 60-річчя Пугачова вирушила у концертне турне "Від квітня до квітня". За рік дала 37 концертів у 34 містах 13 країн світу. Торік у серпні виступала в Києві, співала із на той час главою уряду Юлією Тимошенко.

— Алла Пугачова подолала 62 тисячі кілометрів. Тепер планує зосередитися на телепроектах, власному радіо й театрі. Мріє зіграти в справжній театральній постановці.

За місяць до дня народження зробила пластичну операцію — усунула зморшки під очима.

— Я даже на видеокамеру сняла это превращение, — розказує. — Боже, який жах був. Тепер зрозуміла, що виглядаю краще, коли маю гарний настрій. Особливо коли поряд чоловік, котрий говорить: "Я тебе кохаю такою, якою ти є". Ми живемо з Максимом Галкіним душа в душу. Скільки ще триватиме ця ідилія, не хочу загадувати. Усяке може трапитися. Я навряд чи в когось іще закохаюся, а він може. Мені дорікають через розлучення з Кіркоровим. Я знаю Філю з його дитинства. Він мене не любить. Він любить себе на сцені, в коханні до мене, у своїх стражданнях. Отакий Філя природжений артист.


Зараз ви читаєте новину «Галкін подарував Пугачовій трикімнатну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути