середа, 01 лютого 2012 07:30

Французьке кабаре прилетить до Києва

Автор: фото надане організаторами виступу ”Крейзі Хорс” у Києві
 

Французька танцівниця виступає у Парижі у кабаре "Крейзі Хорс". На 8-12 лютого вона прилетить до Києва. З іншими танцюристами виступить у столичному академічному театрі оперети.

— Кабаре "Крейзі Хорс" — такий же символ Парижа, як Ейфелева вежа і Єлисейські Поля, — кажуть організатори. — З 1951 року в ньому побували понад 15 мільйонів глядачів. Серед них багато знаменитостей. Чудовим танцівницям кабаре в різні роки аплодували президент Кеннеді та принц Реньє, Марія Каллас і Лайза Міннеллі, Квентін Тарантіно та Вів'єн Вествуд, Джонні Голлідей і Мерілін Менсон, Ґару і Патрісія Каас.

— За час існування в кабаре працювали понад 500 танцівниць з усього світу, — розповідають організатори. — Із засновником закладу Аланом Бернарді співпрацювали найкращі кутюр'є, від Лаґерфельда і Унгаро до Пако Рабана і Лоріса Аззаро. Під враженням від "Крейзі Хорс" художник Сальвадор Далі придумав відому канапу у формі губів, що стало одним із символів кабаре.

Вартість квитків на київський виступ від 300 грн. Купити їх можна у театральних касах Києва та в інтернеті. Особам до 18 років вхід  заборонений.

Зараз ви читаєте новину «Французьке кабаре прилетить до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути