вівторок, 09 липня 2013 06:45

Фірташі посиділи на 300 тисяч євро

Автор: фото з сайта www.versii.com
  Подружжя Лади і Дмитра Фірташів перед входом до ресторану ”Ла Марі” в Монако. Там Лада святкувала 41-й день народження
Подружжя Лади і Дмитра Фірташів перед входом до ресторану ”Ла Марі” в Монако. Там Лада святкувала 41-й день народження

48-річний бізнесмен Дмитро Фірташ подарував дружині вертоліт "Аґуста" за $6млн. 26 червня Ладі Фірташ виповнився 41 рік. Святкували в ресторані "Ла Марі" у князівстві Монако. Про це пише білоруський сайт "Новая Еуропа".

Гостей біля ресторану перевіряють охоронці. Приїхали діти подружжя — 8-річна Анна та 6-річний Дмитро. Серед запрошених власники футбольного клубу "Динамо" Григорій та Ігор Суркіси. Терасу прикрашають 5 тис. рожевих і фіолетових квітів. Лада в рожево-бузковій сукні в тон квіток, її чоловік — у рожевій сорочці.

Гостей пригощають закусками з голубого марліна, тигрової акули. Кажуть, на їжу подружжя витратило 300 тис. євро.

Терасу прикрашають п'ять тисяч рожевих і фіолетових квітів

Фірташі познайомилися 2000-го в Москві, де Лада навчалася на економіста-міжнародника. Вона з Підмосков'я, виросла в родині вчительки та інженера. Фірташ — із с. Синьків Заліщицького району Тернопільщини. Дружина допомагає йому в благодійному фонді "Фірташ фундейшен", що дає гранти на отримання освіти в Кембриджському університеті. Лада також володіє виноградниками у французькому регіоні Бордо.

У Києві її востаннє бачили 3 липня на виставці журналу "Форбс". Там представили портрети мільйонерів Петра Порошенка, Віктора Пінчука, Ігоря Коломойського. Портрета Фірташа не було. Лада приїхала без чоловіка на чорному "Бентлі" ціною півмільйона доларів. Ходила в супроводі бізнесмена Олександра Черницького, спілкувалася лише з ним.

Для Дмитра Фірташа цей шлюб — третій. Після армії побрався з однокласницею Людмилою Грабовецькою, мають доньку 25-річну Іванну. У вересні 2001-го одружився з москвичкою Марією Калиновською. Пліткують, що шлюб був фіктивним. Пара торгувала газом, нафтою.

Зараз ви читаєте новину «Фірташі посиділи на 300 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути