четвер, 12 липня 2007 20:04

Євген Кошовий одружився з танцівницею

Автор: фото з сімейного архіву Євгена Кошового
  Весільне плаття Ксенії пошив дизайнер балету ”Фрідом” Назар. А костюм Євгенові Кошовому створила модельєрка шоу ”Танці із зірками” Христина Бабкова
Весільне плаття Ксенії пошив дизайнер балету ”Фрідом” Назар. А костюм Євгенові Кошовому створила модельєрка шоу ”Танці із зірками” Христина Бабкова

У коридорі студії "Квартал 95" на стінах висять фотокартки. На одній з них Володимир Зеленський, Юрій Корявченков та Євген Кошовий одягнені у козацькі костюми. З дверей показується ще один "кварталівець" Олександр Пікалов.

— Здравствуйте! — радісно усміхається і біжить до іншої кімнати.

Минулої суботи 24-річний учасник студії "Квартал 95" Євген Кошовий одружився з 22-річною Ксенією, танцівницею балету Олени Коляденко "Фрідом". Познайомилися вони півтора року тому в клубі "Арена".

— Я взагалі такий хлопець, що з дівчатами перший рідко знайомлюсь, — опускає очі Євген. — Ксюшин телефон для мене в її  подружки попросив "кварталівець" Денис Манжосов. Це було в листопаді минулого року. А в лютому "Фрідом" презентував свій сайт. Я набрався сміливості й прийшов привітати Ксенію. Ми до шостої ранку сиділи з нею в невеличкому ресторанчику. Уранці я поцілував її в щоку й посадив у таксі. А за два місяці Ксюша переїхала до мене жити.

Розповідає, що його дружина народилася в Ялті. Навчалася в балетній школі у Москві. До Києва приїхала з мамою Маргаритою Володимирівною, фармацевтом.

— Наше весілля мало відбутися 24 квітня. Але через "Танці із зірками" його перенесли на 7.07.2007, — каже Євген. — У Дніпровському РАЦСі місць не було. Реєстраторка впізнала мене, подзвонила у Дарницький, і там знайшли 7 липня час на 9 ранку. Розписалися ми швидко, за 15 хвилин.

Весілля Кошові святкували за Києвом — на базі відпочинку свого друга Олександра Соколовського, засновника Українського тижня моди.

До зими збираємося купити двокімнатну квартиру в Києві

— На весіллі Денис Манжосов викрав наречену і змусив мене на балконі танцювати стриптиз, — показує зуби Кошовий. — Але пішов дощ, стало холодно. То я не танцював. Наречену повернули без грошей. Запросили 150 гостей. Співачка Світлана Лобода не   змогла прийти через концерт. "Алібі" передали подарунок: комплект постільної білизни та свій диск. Гімнастка Лілія Подкопаєва не прийшла, зате були боксер Вова Вірчіс, телеведучі Юра Горбунов, Макс Неліпа з дружиною, танцівник Влад Яма, плавчиха Яна Клочкова. Приїхав мій старший брат Діма, мама Надія Іванівна й батько Віктор Якович. Привезли мікрохвильову піч, торшер і килим.

Наші з Ксенею батьки познайомилися лише на весіллі. Зеленський пожартував про дітей: мовляв, Кошовий — така людина, яка ніколи не скаже своїй дитині, що вона ганьбить його сивину, — гладить Євген свою лису голову.

"Кварталівці" подарували нам відеокамеру й холодильник "Самсунґ", — розповідає. — Він ще й досі стоїть тут, у коридорі, ніяк не заберу. Організатори "Танців із зірками" купили пральну машину. Не знаю, куди техніку ставити, — зізнається. — Ми з Ксенею знімаємо на Лівому березі однокімнатну квартиру.

У двері заглядає "кварталівець" Сергій Казанін. Він у темних окулярах.

— Ключі дай, — каже Кошовому.

— Чево? — невдоволено перепитує Євген.

— Того, — бурчить Казанін, — від машини, я там сумку забув.

Кошовий шукає ключі. Говорить, що весільні каблучки купив у ювелірному магазині "Укрзолото". Спочатку вибрали нареченій випуклу, з камінням.

— Із діамантами? — питаю.

— Та ні, — відмахується Євген. — Ми таке дороге не купуємо. За свою обручку я заплатив двісті доларів. А гроші на весілля позичив у "кварталівців". До зими збираємося купити двокімнатну квартиру в Києві, бо Ксюша на четвертому місяці вагітності. У січні їй народжувати.

1983, 7 квітня — Євген Кошовий народився в містечку Ковшарівка Куп"янського району Харківської області в сім"ї котельника та виховательки дитсадка
1989 — родина переїхала до Алчевська на Луганщині; Євген пішов у місцеву школу N6
2000 — вступив у Луганський коледж культури на акторський факультет;
став гравцем у КВК
2005, 17 лютого — почав виступати в студії "Квартал 95"
2005, листопад — познайомився з танцівницею Ксенією
2007, 7 липня — вони одружилися

Зараз ви читаєте новину «Євген Кошовий одружився з танцівницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути