Ексклюзиви
четвер, 02 грудня 2010 04:45

Єва Лонґорія видалила татуювання на шиї

Голлівудська акторка 35-річна Єва Лонґорія звернулася в салон краси з проханням вивести з її тіла татуювання, присвячені чоловікові, баскетболісту Тоні Паркеру, 28 років. 19 листопада Єва подала на розлучення.

— Причиною розлучення стала зрада Тоні, — говорить акторка. — Ми вже з літа не живемо разом. У його телефоні я випадково знайшла понад 100 СМС від колишньої дружини Ерін Бері. Протягом року вони обмінювались еротичними повідомленнями. Тоні зізнався у зраді. Я не можу цього йому пробачити.

— Євине серце розбите, — каже її подруга, модель і співачка 36-річна Вікторія Бекхем. — Вона намагається якомога скоріше забути Паркера. Оновлює інтер'єр удома, купує нові речі для гардероба. Друзі порадили їй видалити татуювання, що нагадують про колишнього чоловіка.

На шиї акторки наколото англійською "дев'ять" — це командний номер Паркера, на внутрішній стороні правої кисті — "7/7/07" — дата їхнього весілля. Крім того, Єва має вибиті ініціали Паркера в інтимному місці.

Паркер і Лонґорія були разом сім років. У вересні баскетболіст кілька разів з'являвся на людях із британською моделлю 19-річною Софією Еджелер.

— Тоні неодноразово присилав мені повідомлення еротичного змісту та фото свого оголеного торсу. Коли почав робити непристойні пропозиції, я послала його якнайдалі, — каже Софія.

Єва 2 роки була заміжня за зіркою серіалу "Головний госпіталь" 38-річним Тайлером Кристофером. Розлучилася, бо закохалася в Тоні. Найвідоміша її роль — у серіалі "Відчайдушні домогосподарки".

Зараз ви читаєте новину «Єва Лонґорія видалила татуювання на шиї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути