пʼятниця, 23 грудня 2011 05:15

Еріка знялася оголеною

Автор: фото З САЙТА WWW.mignews.com.ua
 

Співачка 22-річна Еріка знялася оголеною для чоловічого глянцю "Плейбой". Груди прикриває руками або притуляється тілом до стіни.

— Ми отримали цю пропозицію на початку року, — каже телефоном Анна Олицька, її прес-секретар. — Тоді Еріка не була готова роздягтися перед камерами. Вирішили перенести зйомку на кінець року. Еріка писала альбом, спробувала себе у ролі телеведучої. Щоб виглядати досконало, тричі на тиждень займалася фітнесом та хореографією, відвідувала масажиста і косметолога.

Фотосесія тривала півдня, а спочатку планували 3-4 год.

— У нас було дуже багато образів, хоча поставили лише кілька. Повністю оголятися відмовилася, бо в жінки має залишатися таємниця. Боялися, щоб не вийшло вульгарно. І так половина фанатів Еріки не сприйняли цієї відвертості. Щодня плюються і пишуть, що цього не варто було робити.

Співачка ні з ким не зустрічається. Раніше мала стосунки із "фабрикантом" Стасом Шурінсом. Пара розійшлася через різницю у зрості. Стас нижчий за Еріку на 10 см.

Зараз ви читаєте новину «Еріка знялася оголеною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути