вівторок, 27 листопада 2012 07:15

Єлизавета ІІ чекає правнука

Автор: фото: REUTERS
  Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон скинула взуття та одягла хустку перед входом до мечеті у малайзійській столиці Куала-Лумпур
Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон скинула взуття та одягла хустку перед входом до мечеті у малайзійській столиці Куала-Лумпур

Герцогиня Кембриджська 30-річна Кейт Міддлтон, дружина британського принца Вільяма, чекає на первістка.

— Кейт вагітна. Животика поки що не видно. Про свій стан оголосить у грудні, — каже її подруга Джессіка Хей. — Вільям та Кейт зосереджені на створенні великої родини.

Про вагітність Кейт пліткують півтора року. Але її подрузі Джессіці британці довіряють, бо якраз вона 2010-го першою сповістила про весілля принца і навіть назвала точну дату одруження. Джессіка дружить із Кейт зі школи. Торік залишила роботу в юридичній фірмі та зосередилася на продажі історій свого дитинства у товаристві майбутньої герцогині.

— Для початку хочуть двох дітей. Ставати батьками не поспішали, доки рідні їх не переконали, що народжувати після 35 років — не кращий варіант, — додає Джессіка.

У королівському палаці звістку про вагітність Міддлтон не коментують. Влітку герцогині приписували безпліддя.

— Проблеми зі здоров'ям, які Кейт має з підліткового віку, можуть відбитися на її здатності завагітніти, — розповідали наближені до королівської сім'ї. — Якщо в наступні півроку Кейт не завагітніє, тим самим вона виявить зневагу до британських традицій. Вільям та його тато принц Чарльз народилися незабаром після одруження своїх батьків.

Кажуть, на правнуків особливо чекає британська королева 86-річна Єлизавета ІІ. На вечірці після весілля вона замовила у молодят двох правнуків. Зараз у неї восьмеро онуків і двоє правнучок — доньки онука Пітера Філліпса.

Зараз ви читаєте новину «Єлизавета ІІ чекає правнука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути