пʼятниця, 22 жовтня 2010 03:55

Олена Шоптенко у минулому житті була кішкою

Автор: фото з сайта www.livejournal.com
  Олена Шоптенко займається танцями з дитинства
Олена Шоптенко займається танцями з дитинства

Хореограф Олена Шоптенко, 22 років, вважає, що в попередньому житті була кішкою.

— Точно, дикою кішкою. Жила в Африці. Інші хижаки мене боялися і поважали. У позаминулому житті у кінці ХІХ століття працювала бухгалтером у великій фінансовій компанії на Мангеттені. На роботу їздила на першому "Роллс-Ройсі". Мала квартиру в Нью-Йорку і будиночок у Маямі. По вечорах із чоловіком і дітьми слухали джаз і танцювали.

Київський біоенергетик 40-річна Лілейна Алайа понад 10 років допомагає людям зрозуміти, ким вони були у попередньому житті.

— Вивчення минулого життя людини — не наука, яку можна піддати точному аналізу, — пояснює. — Це потреба душі зрозуміти мету свого існування на землі.

Із Лілейною зустрічаємось в одному із залів спорткомплексу "Атлант" у Вінниці. Психолог щойно завершила тренінг із системних розстановок. Просить кілька хвилин, аби зібрати думки докупи.

— Я не користуюся гіпнозом, а вводжу людину у легкий транс. Вона при свідомості і сама згадує те, що хоче. Під час сеансу лунає легка музика, я розповідаю, що треба робити. Деколи додаю спеціальні дихальні вправи.

Імен своїх пацієнтів  Лілейна не розголошує. Каже, найчастіше до неї приходять ті, кому сняться дивні сни.

— Одна молода дівчина панічно боялася води. Їй усе здавалось, що її затягнуть під воду і вона не зможе вибратися. Виявилось, у минулому житті вона була чоловіком — рибалкою, який утопився, заплутавшись у сітях. В іншої було постійне відчуття покинутості, хоча була заміжньою. Ми з'ясували, що в попередньому житті вона жила з цим же чоловіком, але він покинув її з дитиною напризволяще. Коли вони дізналися причину негараздів, їхні стосунки стали кращими, сім'я збереглася.

Такі перевтілення необхідні для знання про досвід душі, для її росту.

— Коли людина довідається, ким була в попередньому житті, їй легше буде створити сім'ю та обрати рід діяльності. Несвідомі спогади з попереднього життя можуть спонукати до дивних вчинків у теперішньому житті. Буває, тягне до іншої людини, хоча підстав для цього ніби й не існує. У попередньому житті люди могли жити або працювати разом.

Щоб визначити, ким були у минулому житті, перед сном треба зробити запит своїй підсвідомості.

— Скажіть собі: "Я хочу згадати, де і ким був у попередньому житті. Я згадую, де і ким був у попередньому житті. Я пам'ятаю, де і ким був у попередньому житті". З першого разу установка може не спрацювати. Тоді треба почекати кілька днів, доки підсвідомість опрацює ваш запит. Особливо добре робити таке на новий та повний місяць.

Зараз ви читаєте новину «Олена Шоптенко у минулому житті була кішкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути