четвер, 09 квітня 2009 19:37

Ель Кравчуку подобаються донецькі дівчата

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Співак Андрій Кравчук через кризу перестав купувати нові речі
Співак Андрій Кравчук через кризу перестав купувати нові речі

"Я не вожу машину. А зачем? У меня даже прав нет", — каже 32-річний співак Андрій Кравчук (справжнє прізвище — Остапенко). На зустріч до київського ресторану "У хромого Пола" він іде пішки. Каже, був у салоні стиліста Руслана Захарченка, розташованому неподалік.

17 березня співак відзначив день народження.

— Гучну вечірку не влаштовував. Друзі скинулися й подарували дорогий телефон "нокіа". Сам би його не купив, — знімає куртку, кидає на дивані біля себе. — Дорогі речі мені здебільшого дарують. Якось московські друзі побачили на показі в Парижі піджак від Готьє, приблизно за 1000 євро. Купили для мене прямо з подіуму. Я придбав собі лише годинник "Родо", віддав 1000 доларів. Але не ношу, бо не люблю годинників.

Каже, через кризу перестав купувати нові речі.

— От був Тиждень моди, а я нічого не придбав. Дизайнери Едік Насиров і Тетяна Островерхова пообіцяли безплатно пошити концертні костюми. Удома ходжу в шортах і майці величезного розміру.

По залу шукає поглядом офіціанта. Бачить, що той далеко, сам іде до нього по сірники.

— Курю небагато, кілька цигарок на день, — запалює сигарету "Парламент". — Від цього голос трохи розщіплюється. Але куріння не рекламую. Якби міг, кинув би. Два роки займаюся важкою атлетикою. Тренуюся в чемпіона Європи з паверліфтінгу Сергія Конюшка. Віджим від грудей роблю 100–110 кілограмів.

Андрій Кравчук не має дівчини.

Казали, що на дачах у дружин олігархів я показую стриптиз

— Зустрічався з донеччанкою Наталею, вона знімалася в моєму кліпі "Голлівуд". Але Наташа у Донецьку, вчиться на актрису. Мені подобаються донецькі дівчата, вони відкриті, прості.

На вечірках співак з"являється з олімпійською чемпіонкою гімнасткою Лілією Подкопаєвою, 30 років. Вона подала на розлучення із чоловіком 37-річним бізнесменом Тимофієм Нагорним. Минулої п"ятниці у клубі "Фрідом" Нагорний спробував силоміць обійняти Подкопаєву. Кравчук допоміг гімнастці вирватися.

— Попросив Тимофія припинити цей цирк. Ми з Лілею дружимо 10 років. У нашій компанії ще Яна Клочкова, Олег Лісогор, Ані Лорак із нареченим Муратом. Чи товаришуватиму тепер із Тимофієм, не знаю. Він неадекватно поводиться.

Співакові приписували роман із нардепом-"регіоналкою" Іриною Бережною, 28 років. Жінка на восьмому місяці вагітності.

— Батьки питають, чи це не моя дитина. Я не знаю, від кого Іра вагітна. Мені вона нічого не каже.

Запитую, чи заробляє, супроводжуючи жінок на вечірках.

— Колись казали, що на дачах у дружин олігархів я показую стриптиз, — сміється Анрій. — А я навіть не вмію його танцювати.

Зараз ви читаєте новину «Ель Кравчуку подобаються донецькі дівчата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути