неділя, 03 червня 2007 16:41

Катерина Ющенко привітала Оксану Білозір із 50-річчям

Автор: фото: УНІАН
  Дружина президента Катерина Ющенко (ліворуч) вітає свою улюблену співачку Оксану Білозір із ювілеєм
Дружина президента Катерина Ющенко (ліворуч) вітає свою улюблену співачку Оксану Білозір із ювілеєм

30 травня співачка й нардеп від "Нашої України" Оксана Білозір відсвяткувала своє 50-річчя в Будинку офіційних прийомів на Грушевського, 22. Вечірку організував її чоловік Роман Недзельський — генпродюсер держпідприємства "Україна гастрольна".

Іменинниця одягла довгу візерунчасту сукню від дизайнерки Роксолани Богуцької. Розповіла, що ставиться до круглої дати "як до математики", адже почувається молодою.

— Я не повірив, що Оксані 50 років, — зізнається 43-річний нардеп-"бютівець" Андрій Шкіль. Іменинниці він подарував статуетку кота. Бо сам любить котів і знає, що вони приносять щастя.

Від президентської родини співачку вітала перша леді країни Катерина Ющенко. Оксана Володимирівна не зізнається, що їй подарувала дружина президента.

— Кожен подарунок від родини Віктора Ющенка для нас наче раритет, — каже ювілярка. — Зазвичай це твори мистецтва, які передаватимуться від покоління до покоління.

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко приніс кошик червоно-білих квітів і картину, запаковану в обгортковий папір. А депутати-"нашоукраїнці" Петро Порошенко, Віктор Король, Юрій Артеменко, Микола Сокирко подарували дерев"яну гойдалку на плетеному каркасі, про яку Білозір давно мріяла. У прес-службі Порошенка цей подарунок назвали романтичним.

43-річна нардеп Ксенія Ляпіна прийшла на іменини з колегою-"нашоукраїнкою" Лілією Григорович, 49 років. Подарунок вони приготували один на двох.

— Це брошка у формі віночка з жовтого золота, переплетеного білим, — розповідає Ляпіна.

56-річний композитор Геннадій Татарченко та співачка Астрая подарували Оксані дві вази з богемського скла.

— Купили їх у Празі під час гастролей, — каже Татарченко. — Оксані я побажав, щоб її ніколи не зраджували.

На вечірці були київський і львівський губернатори Віра Ульянченко та Петро Олійник, нардепи Анатолій Матвієнко, Тарас Чорновіл, ректор Університету культури Михайло Поплавський, екс-віце-прем"єр Микола Жулинський. Білозір вітали співаки Дмитро Гнатюк, Таїсія Повалій, Алла Кудлай, Іво Бобул, Павло Зібров, Лілія Сандулеса, Віталій і Світлана Білоножки. Білоножко співав на честь іменинниці "Многая літа".

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко привітала Оксану Білозір із 50-річчям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути