вівторок, 15 березня 2016 05:35

Катерина Джеджула купила місце на кладовищі

Автор: ФОТО З САЙТА www.bigmir.net
  Катерину Джеджулу поховали в се­­лищі Рокит­не на Київщині
Катерину Джеджулу поховали в се­­лищі Рокит­не на Київщині

У телеведучого 40-річного Андрія Джеджули 8 березня померла мати Катерина Олександрівна, 66 років. У неї обірвався тромб.

— Устиг привітати маму квітами й побажати міцного здоров'я. Коли виїхав із дому, папа подзвонив і сказав, що мама знепритомніла. Я швидко вернувся назад, але живою її вже не застав. Схопив мамині долоні, а вони ще теплі, — згадує Андрій. — Після смерті мами я наполовину осиротів. Назавжди зненавидів 8 березня.

Катерина Джеджула 20 років працювала в університеті ім. Шевченка. Була директором студентського містечка і проректором Вищої школи права.

— Мама за ніч прочитувала книжку. Мабуть, за життя мільйон їх ­пролистала, — розповідає Андрій. — Як вийшла на пенсію, кажу: "Мамо, іди з роботи. Займися здоров'ям". То вона ще дачу купила, щоб вести домашнє господарство. Любила ритися в землі, квіти садити.

Покійна жила у столичному мікрорайоні Березняки. Над річкою Рось звела будинок. Допоміг у цьому син.

— Вона бавила онука Дені. Не знаю, які слова підібрати, щоб пояснити дитині — бабусі більше немає. І вона не приготує його вкусняшок — сирників чи млинчиків.

Поховали Катерину Джеджулу в селищі Рокитне на Київщині. Задовго до смерті вона купила місце на кладовищі. Її чоловік Володимир переїхав жити до сина.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Джеджула купила місце на кладовищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути