пʼятниця, 21 серпня 2009 07:59

Джонні Депп залишив чотири тисячі доларів чайових

Автор: фото з сайту dailymail.co.uk
  Голлівудський актор Джонні Депп ходить на вечірки із дружиною актрисою Ванессою Параді
Голлівудський актор Джонні Депп ходить на вечірки із дружиною актрисою Ванессою Параді

Рейтинг щедрості склали голлівудські репортери, які відстежують ресторанні походеньки знаменитостей. Визначали за тим, які чайові вони залишають офіціантам.

Список очолив 46-річний актор Джонні Депп. В одному з барів Чикаго він залишив $4 тис. чайових офіціантові, який приніс йому чек на $4400. Депп пояснив, що приятелює із власником ресторану. На другому місці рейтингу опинився британський футболіст 34-річний Девід Бекхем. Якось він випив у барі пива з сухариками на $100, а барменові залишив тисячу. У десятці найщедріших зірок опинилися також актори Рассел Кроу, Чарлі Шин та президент Сполучених Штатів Барак Обама.

Найжадібнішим назвали актора Джеремі Пайвена, 44 роки. Замість чайових він залишає диски із серіалами, в яких знімався. П"ятою скнарою вважають співачку Мадонну — вона зазвичай узагалі забуває винагородити офіціантів.

Український співак 52-річний Павло Зібров запевняє, що чайові залишає завжди:

— Переважно 5–10 відсотків від суми рахунку, — каже. — Зараз же криза, офіціанти на чайових і виїжджають. Коли в гуморі, та ще й напідпитку, а тебе гарно нагодують — можна залишити й більше. Років вісім тому в ресторані в Іспанії я дав 100 доларів чайових. Офіціантка була з України, впізнала мене. Гарно обслужила — і креветочки, і краби принесла. Попала під гарний настрій.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп залишив чотири тисячі доларів чайових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути