Ексклюзиви
пʼятниця, 22 липня 2011 05:30

Дженніфер Лопес заробила мільйон на весіллі у Криму

Автор: фото: REUTERS/Danny Moloshok
  Американська співачка Дженніфер Лопес під час вручення музичної премії ”Греммі” у Лос-Анджелесі у лютому цього року. Перед поїздкою в Україну вона подала на розлучення
Американська співачка Дженніфер Лопес під час вручення музичної премії ”Греммі” у Лос-Анджелесі у лютому цього року. Перед поїздкою в Україну вона подала на розлучення

Американську співачку 41-річну Дженніфер Лопес запросили виступити на весіллі 33-річного Амона, сина узбецького нафтового магната і мільйонера Азама Асланова. За півгодинний спів їй заплатили $1 млн.

Святкували в кримському пансіонаті "Айвазовський", під Алуштою, де 2009-го відзначав своє 70-річчя екс-президент Леонід Кучма. Заклад належить українському бізнесменові, співвласникові корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Сергієві Таруті.

Із 17 по 20 липня в пансіонаті не приймають відпочивальників. Через підготовку до весілля відпустили на тиждень увесь персонал. Приготуваннями займалася компанія з організації свят.

На весілля запросили 500 гостей. Крім Дженніфер Лопес, на сцені виступили 15 російських зірок. Серед них Микола Басков, Філіп Кіркоров і Земфіра.

Дженніфер Лопес прилетіла до Криму у вівторок о 5.00. Ночувала в пентхаусі готелю "Вілла Єлена", що за 100 м від набережної в Ялті. Номер на добу там коштує 32 890 грн. Він складається з п'яти кімнат, має сім спальних місць.

Кажуть, Дженніфер перед поїздкою в Україну подала на розлучення. Причин не розголошують. Сім років вона прожила у шлюбі з музикантом Марком Ентоні, 42 роки.

— Ми вирішили більше не жити разом, — каже Дженніфер. — Діти залишаться зі мною, але Марк зможе навідувати їх, коли захоче.

Подружжя виховує близнюків 3-річних Макса та Емі. Для співачки це третє розлучення. 1998-го вона розійшлася з ресторатором Оджані Ноа, 2003-го — з танцюристом Крісом Джаддом.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес заробила мільйон на весіллі у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути