понеділок, 16 березня 2009 19:06

Дженніфер Еністон випрямила волосся

Автор: фото: reuters/Luke Macgregor
  Нова зачіска обійшлася американській актрисі Дженніфер Еністон у 60 тисяч доларів
Нова зачіска обійшлася американській актрисі Дженніфер Еністон у 60 тисяч доларів

Голлівудська актриса 40-річна Дженніфер Еністон прийшла на прем"єру фільму "Марлі та я" у Лос-Анджелесі з новою зачіскою. Жінка випрямила  волосся, яке раніше підкручувала під "каре". Новий імідж обійшовся у $60 тис. Стільки Еністон заплатила особистому стилісту Крісові Макмілану.

Акторка говорить, що витрачає на себе щомісяця не менш як $20 тис. Вона тричі на тиждень відвідує заняття з йоги, платить за кожне по тисячі доларів. У стільки ж обходиться сеанс протицелюлітного масажу для ніг, який їй роблять двічі на тиждень. Послуги приватного дієтолога коштують $3,5 тис.

— Дженніфер робить усе, аби здаватися молодшою, — стверджують друзі актриси. — Але лягати під ніж пластичного хірурга боїться.

Днями Еністон бачили в лікарні. Вона проходила обстеження в гінеколога Мері Керр. Зверталася до неї по консультацію, бо не може завагітніти. Через це 2005-го розпався її шлюб із актором Бредом Піттом, який хотів щонайменше сімох дітей. Лікарка припустила, що причиною є постійні дієти. У дитинстві Дженніфер була пухкенькою. Аби отримати першу роль у кіно, схудла на 15 кг.

Нині актриса зустрічається із 33-річним музикантом Джоном Меєром. Торік у листопаді він запропонував одружитися. Проте Еністон відмовила.

— Джон нормальний чоловік, хоче шлюбу і дітей, — обурюється приятель Меєра. — Уже навіть накупив книжок про вагітність і батьківство. А Дженніфер запропонувала просто насолоджуватися стосунками.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон випрямила волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути