Ексклюзиви
середа, 03 грудня 2008 15:24

Джекмана визнали найсексуальнішим на планеті

  Австралійський актор Х'ю Джекман: ”Дружина кілька років тому казала, що я найсексуальніший”
Австралійський актор Х'ю Джекман: ”Дружина кілька років тому казала, що я найсексуальніший”

Австралійського актора 40-річно-го Х"ю Джекмана визнали найсексуальнішим чоловіком планети. Думку читачів американського журналу "Піпл" поділяє й голлівудська акторка Ніколь Кідман, 41 рік.

— Коли він заходить у приміщення, усі жінки роззявляють роти, — каже Кідман. Із Джекманом вона зіграла у драмі База Лурмана "Австралія".

Актор ставиться до свого титулу з іронією.

— Мене удостоїли його лише тому, що цього року Бред Пітт був дуже зайнятий, — натякає на поповнення в родині колеги, якого визнавали найсексуальнішим двічі.

— У Джекмана є все — він скромний, романтичний, неймовірно гарний і зірковий, — коментує вибір читачів редактор журналу "Піпл" Елізабет Споркін.

Кажуть, він приділяє надмірну увагу своїй фізичній формі. Х"ю дотримується низьковуглеводної дієти й не вживає цукру. Проте їсть що три години, двічі на день медитує по 30 хв. У вільний час готує млинці для своїх дітей та співає романтичні балади для дружини. Із 49-річною Деборою-Лі-Фернесса виховує сина Оскара, 8 років та 3-річну доньку Аву. У шлюбі пара живе 13 років.

— Для дружини мій титул не був несподіванкою, — розповідає Джекман. — Вона говорила про це ще кілька років тому. Бог почув її.

Зараз ви читаєте новину «Джекмана визнали найсексуальнішим на планеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути