вівторок, 20 квітня 2010 00:20

Джамала обиратиме собі чоловіка за взуттям

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Співачка Джамала виступає на відкритті столичного пивного пабу ”Бір Платц”
Співачка Джамала виступає на відкритті столичного пивного пабу ”Бір Платц”

15 квітня співачка 25-річна Джамала (справжнє ім"я Сусанна Джамалатдінова) виступила на відкритті столичного пивного пабу "Бір Платц".

— Недавно ездила в Крым к родителям, — каже "ГПУ", поправляючи на голові перуку з пір"я. — Допомагала їм підрізати пальми. У нас вони ростуть на подвір"ї й городі. Я люблю поратися на грядках, копати чи садити щось. Для мене це легше, ніж стояти на кухні й готувати. Доки давала всьому раду, зламала нігті, — показує короткий манікюр.

Джамала — кримська татарка з Алушти. Торік перемогла в латвійському місті Юрмала на конкурсі поп-виконавців "Нова хвиля-2009". За це отримала $50 тис.

— У школі я могла заспівати серед уроку, якщо дуже хотілося. У мене в сім"ї люблять співати. Тато — народні пісні, мама — Пугачову. Іноді слухають Кіркорова.

Скидає чорні лаковані туфлі з відкритим носком. Боса стає на червону доріжку.

— Я багато уваги приділяю взуттю. Вдома можу бігати в кросівках, а на сцену взуваю підбори. Висоти не боюся. Найвищі босоніжки, які носила, мали каблуки 25 сантиметрів. Чоловіка теж обиратиму за взуттям. Це не означає, що туфлі мають бути дорогі. Але мусять добре поєднуватися з одягом і бути охайними.

Перед "Новою хвилею" Джамала розійшлася з хлопцем. Йому присвятила пісню "Мамин синок", яку співала на конкурсі.

— Зараз про ті стосунки не шкодую. Ми не кохали одне одного. Він ніколи мене не розумів, щодня змінював плани. Єдиною відмовкою була мама. Тікав із побачення, бо хотів побути з мамою. Тепер про особисте життя навіть думати не встигаю. Хлопця не маю. З таким графіком, як у мене, в хлопців немає шансів. Але подобаються чоловіки з виразними очима і густим кучерявим волоссям. Люблю сильних, здається, таких не буває, — сміється.

Зараз ви читаєте новину «Джамала обиратиме собі чоловіка за взуттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути