Ексклюзиви
середа, 04 серпня 2010 00:15

Дует "Потап і Настя" може розпастися восени

Автор: фото з сайта www.radikal.ru
  Співак Потап хоче створити нову групу. Він запропонував співачці Насті Каменських розпочати сольну кар’єру
Співак Потап хоче створити нову групу. Він запропонував співачці Насті Каменських розпочати сольну кар’єру

Востаннє дует "Потап і Настя" виступив два тижні тому на фестивалі "Пісні моря" у Криму. У світських колах ширяться чутки, що колектив розпадеться.

— Потап має деякі фінансові проблеми, — каже на відкритті столичного ресторану "Каретний" співачка, яка просить не називати її імені. — Не виключено, що дует проіснує тільки до осені. Каменських розпочне сольну кар"єру. Їй нема чого втрачати. Колектив весь час свого існування тримався на ній. Вона вдалася і голосом, і красою.

Співак 29-річний Потап (справжнє ім"я Олексій Потапенко. — "ГПУ") на одному зі своїх столичних концертів заявив, що у серпні створить нову групу "Потап і команда".

— Ми з Настею продовжуємо виступати в дуеті, — спростовує чутки про розпад групи. — Просто в мене з"явилося багато ідей, які я не можу реалізувати лише через нашу групу "Потап і Настя". Планую створити гурт "Потап і його команда", а може, навіть кілька нових колективів. У Насті я недавно запитав, чи хотіла б вона піти в самостійне плавання. Каменських говорить, що їй комфортно в нашому дуеті. Мою ідею про створення нової групи вона сприйняла із захватом. Думаю, ми ще трохи попрацюємо разом.

Зараз ви читаєте новину «Дует "Потап і Настя" може розпастися восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути